рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai i10 I (2007-2013) 5 vrata – Cam Driver 5005

7.800 рсд

SKU: GTC12914 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI I10 I (2007-2013) 5 VRATA – CAM DRIVER 5005

Kompletan set krovih nosaca za vaše vozilo

Krovni nosaci su neophodni za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, Cam Driver krovni nosaci predstavljaju idealno rešenje. Ovi nosaci dolaze kao kompletan set, spremni za ugradnju. U zavisnosti od tipa krova vozila, dostupne su različite verzije nosaca – sa ili bez pričvršćnih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama.

Univerzalni nosaci za sve potrebe

Krovni nosaci su neophodni deo za montiranje krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Sa Cam Driver 5005 nosacima, sve te aktivnosti postaju lako ostvarive.

Lako montiranje i visoka nosivost

Set krovih nosaca za Hyundai i10 I (2007-2013) 5 vrata sastoji se od dve poprečne šipke i četiri šape za montažu na automobil. Ove čelične šipke i krovnih šape (hvataljke) su crne boje, što se savršeno uklapa sa izgledom vašeg vozila.

Krovni nosac ima preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete prevesti sve što vam je potrebno bez brige o tome da li će nosaci izdržati teret. Šipke za krovni nosac su dužine 110cm ili 120cm, u zavisnosti od modela automobila.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža – Set dolazi sa svim potrebnim delovima za brzu i laku ugradnju na vaše vozilo.
  • Visoka nosivost – Preporučena nosivost od 50kg omogućava vam da bezbedno prenesete veće terete.
  • Univerzalni dizajn – Kompatibilan sa različitim vrstama krova i tipovima vozila.

Nabavite krovne nosace Hyundai i10 I (2007-2013) 5 vrata – Cam Driver 5005 i uživajte u sigurnom i jednostavnom prevozu svih vaših stvari. Naručite ih odmah na OXO MARKET-u i iskoristite sve pogodnosti koje ovi kvalitetni nosaci pružaju.

Naručite sada i obezbedite sebi udobnost i praktičnost pri prevozu vašeg prtljaga.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja