рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Atos Prime 5v (04-07), alu sipke – G3 Pacific Alu

11.250 рсд

SKU: GTC11274 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI ATOS PRIME 5V (04-07), ALU SIPKE – G3 PACIFIC ALU

G3 PACIFIC ALU – IDEALNO REŠENJE ZA PREVOZ NA VOZILU

G3 Pacific Alu krovni nosači su visokokvalitetni krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe pri prevozu tereta na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, ovi nosači su čvrsti i izdržljivi.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA I SERTIFIKOVANA SIGURNOST

G3 Pacific Alu krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za montažu. Svi modeli G3 krovnih nosača, uključujući i ovaj model, poseduju sertifikat “City Crash” i uspešno su prošli ISO/PAS testove. To znači da su ovi nosači testirani na udarnu snagu od 8G i nosivost od 50 kg (75 kg za Pacific nosače). Možete se osećati sigurno znajući da su vaš teret i vozilo zaštićeni tokom vožnje.

DIZAJNIRANI ZA RAZLIČITE TIPOVE VOZILA

G3 Pacific Alu krovni nosači su namenjeni vozilima Hyundai Atos Prime 5v (04-07), sa ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina). Set sadrži 2 krovne šipke i 4 šape, a cena se odnosi na kompletan set.

JEDNOSTAVNO MONTIRANJE I BEZBEDNOST

Montaža ovih nosača je jednostavna i možete je obaviti sami uz samo nekoliko koraka. Ukoliko niste sigurni kako da montirate krovne nosače, naši stručnjaci su vam na raspolaganju za besplatnu montažu. Pouzdano se fiksiraju na krovu automobila pomoću četiri krovne šape, čime osiguravaju stabilnost i sigurnost tereta prilikom vožnje.

NEOPHODAN DEO ZA VAŠE PUTOVANJE

G3 Pacific Alu krovni nosači su neophodan deo opreme ukoliko želite da prenesete dodatni teret na svom vozilu. Bilo da planirate putovanje sa porodicom, avanturu sa prijateljima ili sportske aktivnosti poput vožnje bicikla ili skijanja, ovaj set krovni nosača će vam omogućiti sigurno i bezbrižno putovanje.

PREDNOSTI

  • Izdržljivi i čvrsti aluminijumski profil
  • Sertifikovani “City Crash” standard za sigurnost
  • Jednostavna montaža i bezbedno fiksiranje sa četiri krovne šape

NARUČITE G3 PACIFIC ALU KROVNE NOSAČE DANAS

Ne gubite vreme i naručite G3 Pacific Alu krovne nosače za Hyundai Atos Prime 5v (04-07) i uverite se u njihovu izuzetnu kvalitetu i sigurnost. Ovi nosači su testirani i dokazani, pružajući vam maksimalnu zaštitu i slobodu pri transportu tereta na vašem vozilu. Pozovite nas danas na 021/442-954 i poručite ove krovne nosače po izuzetnoj ceni.

Za više informacija, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET. Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršen dodatak za vaše vozilo.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja