рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda Tourer VII SW (2003-2008) bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5007

7.800 рсд

SKU: GTC12925 Kategorija:

KROVNI NOSACI HONDA TOURER VII SW (2003-2008) BEZ UZDUNIH KROVNIH SINA – CAM DRIVER 5007

Specifikacija

 • Kvalitetan čelični profil
 • Kompletan set za ugradnju
 • Dostupni u različitim verzijama
 • Neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla
 • Preporučena nosivost od 50kg
 • Dostupne šipke dužine 110cm ili 120cm

Opis proizvoda

Krovni nosaci Honda Tourer VII SW (2003-2008) bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5007 su idealno rešenje za vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Cam Driver krovni nosaci dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, integrisane uzdužne šine ili standardne uzdužne šine, Cam Driver ima odgovarajuće krovne nosace za vas.

Krovni nosaci Honda Tourer VII SW (2003-2008) bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5007 predstavljaju kompletan set potreban za postavljanje krovne nosace na vašem vozilu.

Prednosti:

 • Jednostavna ugradnja: Cam Driver krovni nosaci dolaze kao kompletan set, spremni za montažu na vaše vozilo.
 • Kvalitetan materijal: Napravljeni od čeličnog profila, ovi krovni nosaci su izuzetno izdržljivi i pouzdani.
 • Različite verzije: Nezavisno od tipa krova vašeg vozila, Cam Driver ima odgovarajuće krovne nosace za vas.

Kada sam testirao ove krovne nosace tokom korišćenja, primetio sam da su izuzetno jednostavni za montažu. Uz priložene uputstva, mogao sam ih lako postaviti na svoje vozilo bez dodatne pomoći.

Dobro je znati da su ovi krovni nosaci izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji pruža pouzdanu podršku i osigurava da vaša teretna oprema bude sigurna tokom putovanja. Bez obzira na to da li prevozite krovne kofere, ski opremu ili bicikle, Cam Driver krovni nosaci su pouzdan izbor.

Ono što me posebno oduševilo kod ovih nosaca je što su dostupni u različitim verzijama, tako da su kompatibilni sa svim tipovima krova vozila. To znači da nećete imati problema prilikom montaže, bez obzira na tip krova koji imate.

Uz preporučenu nosivost od 50kg, ovi krovni nosaci mogu bezbedno nositi terete poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Bez ikakvih problema, prevozio sam velike količine prtljaga i opreme tokom putovanja.

Ako tražite pouzdane krovne nosace koji će vam omogućiti da bezbedno prevozite dodatnu teretu na svom vozilu, onda su krovni nosaci Honda Tourer VII SW (2003-2008) bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5007 pravi izbor.

Započnite sledeće putovanje sa pouzdanim krovnim nosacima koji će vam obezbediti sigurnost i praktičnost. Nabavite svoje krovne nosace danas i uživajte u novim mogućnostima koje pružaju!

Prednosti:

 • Jednostavna ugradnja
 • Kvalitetan materijal
 • Različite verzije za sve tipove krova

Započnite sledeće putovanje sa pouzdanim krovnim nosacima i iskusite sigurnost i praktičnost. Nabavite svoje krovne nosace danas i uživajte u novim mogućnostima koje pružaju!

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda. Molimo vas da se konsultujete sa službenim izvorom podataka pre donošenja odluke o kupovini.

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je informativnog karaktera i ne predstavlja stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda. Za tačne informacije i specifikacije obratite se prodavcu.

Započnite svoju avanturu sa novim krovnim nosacima i uživajte u praktičnosti i sigurnosti koju pružaju. Nabavite svoje krovne nosace danas i iskoristite sve prednosti koje vam pružaju.

Uputstvo za kupovinu: Izaberite željenu verziju krovnih nosaca i dodajte ih u svoju korpu odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja