рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Honda HR-V (I/GH) 5 vrata (1999-2005), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8717 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HONDA HR-V (I/GH) 5 VRATA (1999-2005), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodni za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog materijala i dolaze u setu koji je spreman za montažu. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova na vozilu.

Svi Cruz krovni nosači imaju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su prošli rigorozne sigurnosne testove i mogu se pouzdano koristiti. Takođe, pružamo i besplatnu montažu krovni nosača u našim maloprodajnim objektima za sve naše kupce.

Ovi nosači su esencijalni za montiranje krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle. Omogućavaju vam da sigurno prenosite sve vaše sportske i rekreacione potrepštine na krovu vozila.

Set za montažu

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena koju vidite odnosi se na kompletan set. Opciono, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali nisu neophodne za montažu.

Krovne šipke – Cruz Airo X Dark

Airo X Dark krovne šipke su aerodinamične aluminijumske šipke u prelepom crnom dizajnu. Izrađene su od visokokvalitetnog aluminijuma sa avionskim krilom kako bi obezbedile siguran i atraktivan dizajn.

Pri montaži ovih krovnih šipki, primetićete njihov jednostavan i brz proces postavljanja. Takođe, imaju unapređen otpor vazduha i smanjenu buku u poređenju sa jeftinijim alternativama na tržištu. Nosači su izuzetno kvalitetni, sa hvatačima od čelika i poklopcima od izdržljive ABS plastike.

Sa kanalom na gornjem delu šipke, lako možete dodati dodatnu opremu kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili skija.

Dužina ovih šipki je 118cm, a imaju maksimalnu nosivost od 75kg. Preporučujemo vam da pažljivo pročitate uputstvo za montažu krovnih šipki kako biste se uverili da pravilno postavite nosače na svoje vozilo.

Krovni Kit – Cruz 935-494

Krovni kit je deo koji vam je potreban da pričvrstite krovne šipke na krov vašeg automobila. Ovaj komplet je dizajniran da savršeno odgovara određenom tipu automobila. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika kako bi obezbedio sigurnu montažu šipki.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu krovnog kita kako biste se uverili da pravilno pričvrstite nosače na svoje vozilo.

Bezbednost i Tehnička podrška

Važno je da pridržavate se bezbednosnih uputstava koja su priložena uz proizvod. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim tehničke podrške će vam rado pomoći sa svim pitanjima.

Specifikacije

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: HR-V (I/GH) 5 vrata (1999-2005)
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina krovnih šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija

Prednosti

 • Aerodinamičan i atraktivan dizajn
 • Brza i jednostavna montaža
 • Visokokvalitetni materijali
 • Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
 • Besplatna montaža za naše kupce

Nabavite svoje krovne nosače danas!

Ako želite sigurno i pouzdano prevoziti sve svoje sportske i rekreacione potrepštine, neophodno je da imate kvalitetne krovne nosače. Krovni nosači Honda HR-V (I/GH) 5 vrata (1999-2005), alu šipke – Cruz Airo X Dark su pravi izbor za vas.

Narudžbina je veoma jednostavna. Samo kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i pratite korake našeg sistema za online kupovinu. Ne zaboravite da proverite i dodate bravice za zaključavanje nosača ako želite dodatnu sigurnost.

Sada je pravo vreme da unapredite svoje putovanje i olakšate prevoz svih vaših stvari na krovu automobila. Nabavite svoje krovne nosače Honda HR-V (I/GH) 5 vrata (1999-2005), alu šipke – Cruz Airo X Dark i uživajte u udobnosti i sigurnosti koje pružaju.

Pros

 • Aerodinamičan i atraktivan dizajn
 • Visokokvalitetni materijali
 • Besplatna montaža za kupce
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja