рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda Accord VII (03-08) 4 vrata – Cam Totus 40074

10.300 рсд

SKU: GTC10927 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HONDA ACCORD VII (03-08) 4 VRATA – CAM TOTUS 40074

Krovni nosači su neophodan dodatak za prevoz tereta na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju idealno rešenje za sve vaše potrebe. Cam Totus 40074 krovni nosači se isporučuju kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. U zavisnosti od tipa krova vozila, dostupne su različite verzije ovih krovni nosača.

Specifikacija

  • Set krovni nosača za Honda Accord VII (03-08) 4 vrata
  • Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Crno obojeni čelični sistemi za pričvršćivanje
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (zavisno od modela automobila)
  • Preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji obezbeđuje dobro prianjanje i otpornost na UV zrake
  • Preporučena nosivost: 50kg

Vaša idealna podrška za prevoz tereta

Krovni nosači Honda Accord VII (03-08) 4 vrata – Cam Totus 40074 su kompletan set krovni nosača koji su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Sa ovim nosačima, možete bezbedno i lako transportovati sve što vam je potrebno na putovanjima ili aktivnostima na otvorenom.

Ovi krovni nosači su specijalno dizajnirani za Honda Accord VII (03-08) sa 4 vrata i pružaju izuzetnu sigurnost i stabilnost tokom vožnje. Iako su napravljeni od čelika, oni su lagani i jednostavni za montažu. Sa crnim obojenim čeličnim sistemima za pričvršćivanje i adapterima, krovni nosači se lako uklapaju na krov vašeg vozila.

Kvalitetna izrada za pouzdanost

Cam Totus 40074 krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji obezbeđuje izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost. Čelične šipke, koje su dostupne u različitim dužinama u zavisnosti od modela automobila, imaju debljinu od 1,2mm i preseka 40x25mm. One su takođe zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake, što omogućava dugotrajan kvalitet.

Vaša sigurnost je na prvom mestu

Kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vašeg vozila, sigurnost je ključna. Cam Totus 40074 krovni nosači su testirani kako bi obezbedili bezbedno putovanje i zaštitili vaš teret. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će ovaj set nosača sigurno držati vaš teret tokom vožnje.

Prednosti

  • Lagani i jednostavni za montažu
  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Zaštićeni od UV zraka
  • Pružaju sigurnost i stabilnost
  • Mogućnost montaže krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla
  • Testirani za vašu sigurnost i bezbednost
  • Dostupni u različitim verzijama zavisno od tipa krova vozila
  • Preporučena nosivost od 50kg

Spremni za avanturu!

Ovi krovni nosači će vam omogućiti da se bezbrižno zaputite na putovanje, vožnju sa biciklima ili zimske avanture. Ugradnja je jednostavna, a kvalitet i sigurnost su zagarantovani. Kombinujte ih sa krovnim koferom, ski nosačem ili nosačem bicikla i spremni ste za put.

Naručite Cam Totus 40074 krovne nosače za Honda Accord VII (03-08) 4 vrata već danas i uživajte u svakom momentu bezbrižne vožnje sa svim potrebnim stvarima na krovu vašeg vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja