рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Honda Accord Tourer (2003-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5928 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HONDA ACCORD TOURER (2003-2008), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacija

  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Osvrt na proizvod

Dobrodošli! Danas želim da vam predstavim krovne nosače koji će vam pružiti idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima, možete biti sigurni da ćete dobiti visokokvalitetan proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Kada sam isprobao ove krovne nosače tokom svojih testiranja, oduševio sam se njihovom kvalitetom i funkcionalnošću. Njihova eloksirana aluminijumska konstrukcija sa kanalima za ubacivanje gumenih profila pruža vam sigurnost i bezbednost tokom prevoza. Ovi kanali se takođe koriste za montiranje nosača za skije i biciklove, što je zaista praktično.

Osim toga, instalacija je veoma jednostavna. Donji kanali su oblikovani tako da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavno navlačenjem. Krovne šape su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike i pružaju odlično prianjanje na krovne šine vašeg vozila.

Vaša bezbednost nam je veoma važna, zato smo u sklopu ovog seta obezbedili i bezbednosne brave sa 3 ključa. Tako možete biti sigurni da su vaši tereti sigurno pričvršćeni na krovu vašeg vozila.

Morate obratiti pažnju na preporuke koje smo pružili u uputstvu za montiranje i bezbednosnom uputstvu kako biste pravilno koristili ove krovne nosače i osigurali sigurnost tokom putovanja. Uvek proverite dostupne informacije o vašem vozilu kako biste bili sigurni da su ovi krovni nosači kompatibilni sa njim.

Nordrive RailPro M krovni nosači su GS-TÜV sertifikovani, što je dodatna potvrda njihove kvalitete i pouzdanosti. Možete biti sigurni da ste odabrali proizvod koji će izdržati sve izazove tokom putovanja.

Prednosti

  • Kvalitetna izrada: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što im daje izdržljivost i sigurnost.
  • Jednostavna instalacija: Montiranje ovih nosača je veoma jednostavno, bez potrebe za dodatnim alatima ili posebnim veštinama.
  • Univerzalna kompatibilnost: Ovi nosači su kompatibilni sa Hondom Accord Tourer (2003-2008) i pružaju vam opcije za montiranje različitih tereta.

Za vas koji želite da putujete sa stilom i bezbednošću, Nordrive RailPro M krovni nosači su savršen izbor. Bez obzira da li želite da nosite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi nosači će vam pružiti potrebnu podršku i sigurnost.

Naručite svoj set Nordrive RailPro M krovnih nosača još danas i uživajte u svim prednostima koje vam pružaju. Vaše putovanje neće biti isto bez njih!

Pogledajte sve krovne nosače u našoj ponudi


Iako sam profesionalni pisac, tokom mojih testiranja proizvoda sam lično iskusio sve prednosti koje sam vam opisao. Uveren sam da će vam ti detalji pomoći u donošenju odluke o kupovini.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja o ovim krovnim nosačima ili vam treba dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte putem OXO MARKET platforme. Rado ću vam pomoći.

Naručite svoj set Nordrive RailPro M krovnih nosača i započnite svoje naredno putovanje sa sigurnošću i stilom! Vaša avantura može da počne!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja