рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Galaxy II MPV (2006-2010) bez uzduznih krovnih šina – Cam Logico 41083

7.800 рсд

SKU: GTC5195 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD GALAXY II MPV (2006-2010) BEZ UZDUŽNIH KROVNIH ŠINA – CAM LOGICO 41083

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, a Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila. Ovi krovni nosači su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, nosača za skije ili bicikle.

Set krovni nosača Ford Galaxy II MPV (2006-2010) bez uzdužnih krovnih šina – Cam Logico 41083 je potpun set koji vam omogućava da montirate krovne nosače na svoje vozilo. Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na navedeni set.

SPECIFIKACIJE

Samo za vozila opremljena sa ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina!).

Svaki set uključuje:
– Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
– Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (varijanta zavisi od modela automobila), sa dimenzijama poprečnog preseka od 40x25mm i debljinom čeličnog profila od 1,2mm.
– Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Preporučena nosivost krovnog nosača iznosi 50kg.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste saznali više o krovnom nosaču. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli odgovarajući proizvod za svoje vozilo.

PREDNOSTI

  • Izdržljivost: Krovni nosači su izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, što garantuje dugotrajnu upotrebu bez deformacija ili oštećenja.
  • Jednostavna montaža: Set dolazi sa svim potrebnim delovima i adapterima, tako da je montaža krovnih nosača brza i jednostavna.
  • Višenamenski: Ovi krovni nosači omogućavaju montažu krovnih kofera, nosača za skije ili bicikle, čineći ih veoma praktičnim i svestranim dodatkom za vaše vozilo.

NABAVITE KROVNI NOSAČE ZA VAŠ FORD GALAXY II MPV (2006-2010) BEZ UZDUŽNIH KROVNIH ŠINA – CAM LOGICO 41083 I OSTVARITE POGODNOSTI!

Ne propustite priliku da nabavite kvalitetne krovne nosače za svoj Ford Galaxy II MPV (2006-2010) bez uzdužnih krovnih šina. Uverite se sami u njihovu izdržljivost, jednostavnost montaže i praktičnost.

Za više informacija i poručivanje, posetite OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja