рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Fiesta V (2002-2008, 3 vrata) – Cam Driver 5009

7.800 рсд

SKU: GTC12934 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD FIESTA V (2002-2008, 3 VRATA) – CAM DRIVER 5009

Kvalitetni krovni nosaci za vas automobil

Krovni nosaci su neophodan deo za sve vaše prevozne potrebe na vozilu, a ovde vam predstavljamo kvalitetne Cam Driver krovne nosace za Ford Fiesta V (2002-2008, 3 vrata).

Dizajnirani od čeličnog profila visokog kvaliteta, ovi krovni nosaci su idealno rešenje za sigurno i pouzdano prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Set krovni nosaca je spreman za ugradnju i dolazi u kompletnom paketu.

Jednostavna montaža i fleksibilnost

Cam Driver krovni nosaci su posebno dizajnirani da odgovaraju Ford Fiesta V modelima proizvedenim između 2002. i 2008. godine sa 3 vrata. Set se sastoji od dve poprečne šipke i četiri šape koje se lako montiraju na automobil.

Možete biti sigurni da su ovi krovni nosaci stabilni i izdržljivi, pružajući vam sigurnost i pouzdanost pri prevozu tereta na krovu vašeg vozila. Nosivost ovih krovnih nosaca je preporučena do 50kg, što je dovoljno za prevoz različitih tereta kao što su krovni koferi, ski oprema ili bicikli.

Pogodno za različite tipove krova vozila

Cam Driver krovni nosaci su dostupni u različitim verzijama koje odgovaraju različitim tipovima krova vozila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke, integrisane uzdužne šine ili standardne uzdužne šine, možete pronaći odgovarajući set krovni nosaca za svoje vozilo.

Odaberite dužinu koja vam odgovara

Šipke za krovne nosace su dostupne u dve dužine: 110cm i 120cm, zavisno od modela automobila. To vam omogućava da prilagodite krovne nosace vašem vozilu i osigurate sigurno pričvršćivanje tereta.

Prednosti Cam Driver krovnih nosaca za Ford Fiesta V (2002-2008, 3 vrata):

  • Jednostavna montaža
  • Izdržljivi čelični materijal
  • Pogodno za različite tipove krova vozila

Ne propustite priliku da svoj Ford Fiesta V učinite još funkcionalnijim i jednostavnijim za prevoz tereta na krovu. Nabavite Cam Driver krovne nosace i osigurajte siguran i pouzdan prevoz tereta u svim vašim avanturama.

Napomena: Cam Driver krovni nosaci se prodaju kao kompletan set i cena se odnosi na set koji je namenjen specifičnom modelu vozila.

Narucite danas i iskoristite sve prednosti koje vam pružaju Cam Driver krovni nosaci!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja