рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Punto (2012-) 3/5 vrata – Cam Driver 5018

7.800 рсд

SKU: GTC12703 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT PUNTO (2012-) 3/5 VRATA – CAM DRIVER 5018

Krovni nosaci Fiat Punto (2012-) 3/5 vrata – Cam Driver 5018 su idealno resenje za sve potrebe prevoza na Vasem vozilu. Izradjeni su od kvalitetnog celicnog profila i dostupni su kao kompletan set spreman za ugradnju. Sa ovim krovnim nosacima, dobijate mogucnost montaze krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle.

SPECIFIKACIJA

 • Materijal: Kvalitetan celicni profil
 • Tip vozila: Fiat Punto (2012-) 3/5 vrata
 • Model: Cam Driver 5018
 • Preporucena nosivost: 50kg
 • Duzina sipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

OPIS PROIZVODA

Krovni nosaci Fiat Punto (2012-) 3/5 vrata – Cam Driver 5018 su kompletni set koji Vam je potreban da biste montirali krovne nosace na Vasem vozilu. Sveobuhvatan set sadrzi dve poprecne sipke i cetiri sape za montiranje na automobil.

Cam Driver krovni nosaci su izradjeni od crnih, celicnih sipki i krovnih sapa (hvataljki). Ovi kvalitetni materijali pruze sigurno i stabilno montiranje, kako bi Vase stvari bile dobro sacuvane tokom puta.

PREDNOSTI

 • Visoka nosivost: Sa preporucenom nosivoscu od 50kg, ovi krovni nosaci Vam omogucavaju da prenesete teze stvari kao sto su krovni koferi, ski oprema ili nosaci za bicikle. Mozete biti sigurni da cete bezbedno prevesti sve sto Vam je potrebno.

 • Kvalitetni materijali: Izradjeni od kvalitetnog celicnog profila, ovi krovni nosaci su izuzetno izdrzljivi i otporni na spoljne uticaje. Mozete biti sigurni da ce izdrzati sve vremenske uslove i dugotrajnu upotrebu.

 • Jednostavna montaza: Cam Driver krovni nosaci dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez potrebe za dodatnim alatima ili strucnjacima, mozete sami lako i brzo montirati ove nosace na svoje vozilo.

ZAKLJUCAK

Krovni nosaci Fiat Punto (2012-) 3/5 vrata – Cam Driver 5018 su pravi izbor za sve Vase prevozne potrebe. Sa visokom nosivoscu, kvalitetnim materijalima i jednostavnom montazom, ovi nosaci pruzaju sigurnost, prakticnost i pouzdanost.

Ne gubite vreme i nabavite svoj set krovnih nosaca danas! Sa krovim nosacima Cam Driver, bicete spremni za sve avanture i putovanja. Izaberite kvalitet i pouzdanost za Vas Fiat Punto!

PREDNOSTI:

 • Visoka nosivost od 50kg
 • Kvalitetni materijali koji garantuju dugotrajnost
 • Jednostavna montaza

Kupi odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja