рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Panda City Cross (2014-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13204 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FIAT PANDA CITY CROSS (2014-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosači za sve vaše potrebe prevoza

Specifikacije

  • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
  • Kompatibilnost: Fiat Panda City Cross (2014-)
  • Montaža: Teleskopske šipke sa rastojanjem od 80cm do 111cm
  • Nosivost: Maksimalno 100kg
  • Sertifikat: GS-TÜV

Opis proizvoda

Krovni nosači Fiat Panda City Cross su vaše idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurnost i pouzdanost tokom vožnje.

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju na vaše vozilo. Bilo da želite da montirate krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi krovni nosači su neophodan deo opreme.

Jedna od ključnih karakteristika ovih krovni nosača je njihova teleskopska šipka. Dizajnirane su tako da se mogu prilagoditi šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Ovo omogućava veću fleksibilnost pri montaži na šine vašeg vozila.

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine su posebno dizajnirane da se savršeno prijanjaju na šine i pružaju stabilnost i sigurnost. One su obložene EPDM gumom koja štiti krovne šine od ogrebotina i oštećenja tokom korišćenja.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm.

Sigurnost je naš prioritet, stoga vas molimo da pažljivo pročitate i pratite uputstva za montažu koje dolaze uz proizvod. Uverite se da su svi delovi iz kompleta prisutni i ispravni pre montaže. Takođe, upoznajte se sa bezbednosnim uputstvima kako biste obezbedili sigurnu upotrebu ovih krovni nosača.

Naša zvanična stranica proizvoda vam pruža sve dodatne informacije koje možda želite da saznate. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli rešenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.


Prednosti:

  • Izuzetno izdržljivi i pouzdani čelični nosači
  • Teleskopska šipka za prilagođavanje različitim šinama
  • Bezbedno prianjanje na krovne šine zahvaljujući šapama obloženim EPDM gumom
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja