рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Fiat Panda (1980-1985), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5916 Kategorija:

KROVNI NOSAČI Fiat Panda (1980-1985), alu šipke – Nordrive RailPro M

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama koje se prilagođavaju tipu krova vašeg vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Nordrive RailPro M je kompletan set koji vam omogućava da posedujete krovne nosače na vašem Fiat Panda (1980-1985). Prikazana cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set, koji je kompatibilan samo sa vozilima opremljenim standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za bicikle, uz koje dobijate T-profile koji se idealno uklapaju. Donji kanali su dizajnirani tako da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od visoko otporne kompozitne plastike. One se pomoću hvatača pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave koje dolaze sa 3 ključa.

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo vozilima opremljenim standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Za sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, molimo vas da proučite bezbednosna uputstva i strogo se pridržavate navedenih pravila.

Sve ove informacije možete pronaći i na zvaničnoj stranici proizvoda. Pogledajte i ostale model lijevka krovne nosače koje imamo u našoj ponudi.

Prednosti

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • GS-TÜV sertifikat

Kupovina ovog seta krovnih nosača pruža vam bezbedno i sigurno rešenje za prevoz dodatne opreme na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnih materijala, ovi krovni nosači su izdržljivi, estetski privlačni i lako se montiraju. Sa njima možete bezbrižno krenuti na put sa krovnim koferom, ski opremom ili biciklima. Dobijate praktično rešenje koje vam omogućava da ponesete sve što vam je potrebno, čime vam putovanje postaje udobno i jednostavno.

Kupite odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja