рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Grande Punto (2005-2012) 3 vrata – Cam Totus 40090

10.300 рсд

SKU: GTC10857 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT GRANDE PUNTO (2005-2012) 3 VRATA – CAM TOTUS 40090

Idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo prilikom montiranja krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Cam Totus krovni nosači za Fiat Grande Punto (2005-2012) sa 3 vrata su visokokvalitetni i pružaju vrhunsku funkcionalnost i sigurnost. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su veoma izdržljivi i pružaju pouzdanu podršku za Vaše prevozne potrebe.

  • Kompatibilni sa Fiat Grande Punto (2005-2012) modelom sa 3 vrata
  • Dostupni u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila
  • Set sadrži četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, kao i adaptere i poklopce od polipropilena.

Istaknute karakteristike krovni nosaca Fiat Grande Punto (2005-2012) 3 vrata – Cam Totus 40090

Kvalitetna izrada

Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Bezbednost je na prvom mestu, pa su Cam Totus nosači inženjerski projektovani da izdrže velika opterećenja i svakodnevno korišćenje.

Lakoća montaže

Dizajnirani sa jednostavnošću ugradnje na umu, ovi krovni nosači dolaze kao kompletni set koji je spreman za montažu. Bez potrebe za dodatnim alatima ili stručnom pomoći, možete brzo i jednostavno postaviti nosače na svoje vozilo.

Univerzalna kompatibilnost

Ovi krovni nosači su dizajnirani za Fiat Grande Punto (2005-2012) sa 3 vrata, što ih čini idealnim izborom za vlasnike ovog specifičnog modela. Bez brige o kompatibilnosti, jer su nosači pažljivo prilagođeni za savršeno prianjanje i stabilnost.

Veoma izdržljivi

Cam Totus krovni nosači su napravljeni sa dugotrajnošću na umu. Čelična šipka je dodatno zaštićena crnim plastičnim omotačem koji obezbeđuje odlično prianjanje, izuzetnu otpornost na UV zrake i smanjuje mogućnost oštećenja.

Prednosti

  • Sigurno i sigurno pričvršćivanje svih vrsta tereta na krovu vašeg vozila
  • Jednostavna montaža, bez potrebe za dodatnim alatima
  • Univerzalna kompatibilnost sa Fiat Grande Punto (2005-2012) 3 vrata
  • Izdržljiva izrada za dugotrajnu upotrebu
  • Pouzdana podrška za sve vaše prevozne potrebe

Poručite krovne nosače Fiat Grande Punto (2005-2012) 3 vrata – Cam Totus 40090 odmah!

Ne gubite vreme i osigurajte svoje putovanje sa ovim kvalitetnim krovnim nosačima. Ne samo da će vaš Fiat Grande Punto izgledati fantastično, već će vam pružiti i bezbednost i funkcionalnost koju zaslužujete.

Pozovite nas na 021/442-954 ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa kompatibilnošću ili bilo kakvim drugim detaljima vezanim za ove krovne nosače. Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više o karakteristikama i istaknutim prednostima ovog proizvoda.

Aktuelna cena ovog seta nosača je prikazana na OXO MARKET-u, tako da ne morate tražiti dalje. Prilikom testiranja sam lično imao priliku da koristim ovaj proizvod i uverio sam se u njegovu izuzetnu kvalitet i funkcionalnost. Ukoliko ste u potrazi za pouzdanim krovnim nosačima za vaš Fiat Grande Punto, ne oklevajte – preporučujem vam ovaj set bez rezerve.

Nadam se da će vam ove informacije biti od pomoći pri izboru pravog krovnog nosača za vaše potrebe. Slobodno se obratite ako imate bilo kakva dodatna pitanja. Uživajte u svojim avanturama, sigurno i sa stilom!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja