рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Cinquecento (1991-1998) 3 vrata – Cam Totus 40026

10.300 рсд

SKU: GTC10951 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT CINQUECENTO (1991-1998) 3 VRATA – CAM TOTUS 40026

Opis proizvoda

Krovni nosaci Fiat Cinquecento (1991-1998) 3 vrata – Cam Totus 40026 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila i isporučuju se kao kompletni set spremni za ugradnju. Mogu se koristiti za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Specifikacije

  • Set sadrži četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, preseka 40x25mm i debljine 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnog nosača je 50kg.

Prednosti

  • Svestranost: Krovni nosaci Fiat Cinquecento (1991-1998) 3 vrata – Cam Totus 40026 pružaju vam mogućnost da prenesete različite vrste tereta na krovu vašeg vozila. Bez obzira da li putujete na odmor sa porodicom i imate potrebu za krovnom kutijom ili želite da ponesete svoje bicikle na odredište, ovi nosači su odlično rešenje.
  • Jednostavna montaža: Sa kompletnim setom koji dolazi uz nosače, njihova montaža je veoma jednostavna. Ne morate biti stručnjak da biste ih postavili na krov vašeg vozila. Uz priloženo uputstvo, sve što vam je potrebno jeste nekoliko osnovnih alata i malo vremena.
  • Izuzetna izdržljivost: Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila i zaštićeni crnim plastičnim omotačem, ovi nosači su otporni na habanje i dugotrajni. Možete biti sigurni da će zadržati svoju funkcionalnost i izgled tokom dužeg vremenskog perioda.

ZAKLJUČAK

Krovni nosaci Fiat Cinquecento (1991-1998) 3 vrata – Cam Totus 40026 su neophodan dodatak za sve ljude koji žele da imaju mogućnost prevoza dodatnog tereta na vrhu svog vozila. Sa jednostavnom montažom i izuzetnom izdržljivošću, ovi nosači će vam omogućiti da uživate u putovanjima bez brige o prostoru u unutrašnjosti vozila. Svestrani su i pružaju vam veliku fleksibilnost u prenosu različitih vrsta tereta. Bez obzira na to da li putujete na odmor, planirate outdoor aktivnosti ili svakodnevne vožnje sa dodatnim prtljagom, ovaj set nosača će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Zapamtite, neovisno o tome što ne koristimo komercijalni ton, uvereni smo da će vam ovaj set krovni nosača pružiti izvanredno iskustvo prevoza vašeg tereta.

PROS

  • Svestranost
  • Jednostavna montaža
  • Izuzetna izdržljivost

Naročito molićemo vas da obratite pažnju na ova tri ključna razloga zašto su krovni nosaci Fiat Cinquecento (1991-1998) 3 vrata – Cam Totus 40026 pravi izbor za vas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja