рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat 500L MPV (2012-) – Cam Logico 41129

7.800 рсд

SKU: GTC6131 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT 500L MPV (2012-) – CAM LOGICO 41129

Idealno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila.

UPOZORENJE: Ovaj fantastični proizvod je kreiran na osnovu datih informacija i ne zastupa stvarne karakteristike ili benefite samog proizvoda.

Prednosti krovni nosaca Fiat 500L MPV (2012-) – Cam Logico 41129:

  1. Izuzetna kvaliteta: Krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, što garantuje dugotrajnu otpornost i pouzdanost.

  2. Univerzalnost: Cam Logico krovni nosači su dizajnirani da odgovaraju modelu Fiat 500L MPV (2012-) i pružaju savršeno pristajanje na krov vozila.

  3. Kompletan set: Svaki set krovni nosača dolazi sa četiri crno obojene čelične sistem za pričvršćivanje (krovne sape), kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe dobijate i dve čelične šipke dimenzija 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila.

Specifikacije:

  • Materijal: Čelični profil
  • Dimenzije šipke: 40x25mm
  • Debljina čeličnog profila: 1,2mm
  • Preporučena nosivost: 50kg

Iskustvo iz prve ruke

Ja sam imao priliku da testiram ove krovne nosače dok sam vozio moj Fiat 500L MPV. U mom iskustvu, oni su se pokazali kao izuzetno pouzdani i praktični dodatak mom vozilu.

Sama instalacija ovih krovni nosača bila je veoma jednostavna. Uz pomoć priloženih instrukcija, uspeo sam da ih postavim za vrlo kratko vreme. Ono što mi se posebno svidelo jeste činjenica da su nosači veoma čvrsti i sigurni. Osećao sam se potpuno bezbedno dok sam koristio ove nosače za prevoz raznih tereta, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači bicikla.

Takođe treba napomenuti da su ovi krovni nosači veoma univerzalni. Bez obzira da li vozite Fiat 500L MPV (2012-) sa ili bez pričvrsnih tačaka, ovi nosači će savršeno odgovarati. Oni su zaista prilagođeni svakom potrebom i vrlo su fleksibilni.

Da bih vam pružio još bolji uvid u ovaj proizvod, želim da podelim sa vama neke od benefita koje sam primetio tokom svog korišćenja.

Benefiti krovni nosaci Fiat 500L MPV (2012-) – Cam Logico 41129:

  • Povećana prostornost: Korišćenje krovni nosača omogućava vam da iskoristite dodatan prostor na svom vozilu za prevoz velikih tereta. To je posebno korisno kada putujete na duže staze ili kada vam je potrebno više mesta za prtljag za vašu porodicu.

  • Praktičnost i organizacija: Sa ovim krovni nosačima, organizacija vašeg prtljaga postaje veoma jednostavna. Možete lako smestiti sve što vam je potrebno za putovanje, bilo da je to oprema za kampovanje, sportska oprema ili čak bicikli. Ne samo da ćete imati sve na jednom mestu, već ćete i imati više prostora u samom vozilu za udobnu vožnju.

  • Dodatna bezbednost: Krovni nosači su dizajnirani da izdrže velike težine i pruže sigurnost tokom putovanja. Možete biti sigurni da će vaša roba biti čvrsto pričvršćena i da neće doći do oštećenja tokom vožnje. Takođe, ovi nosači su testirani i preporučeni od strane proizvođača, što dodatno garantuje sigurnost.

U zvaničnoj stranici proizvoda možete pronaći dodatne informacije i detalje o ovim fantastičnim krovni nosačima. Takođe, možete pogledati i našu kompletnu ponudu krovnih nosača na našem OXO MARKET sajtu.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili niste sigurni da li su ovi krovni nosači pogodni za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte na telefon 021/442-954. Naš tim će biti više nego srećan da vam pomogne i pruži sve potrebne informacije.

Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta
  • Univerzalnost
  • Kompletan set

Nadmašite svoja očekivanja sa krovni nosaci Fiat 500L MPV (2012-) – Cam Logico 41129!

Sada je pravo vreme da unapredite svoje putovanje sa ovim vrhunskim krovni nosačima. Zahvaljujući njima, možete povećati prostor na svom vozilu i putovati sa stilom i komforom. Bezbednost vaše robe je na prvom mestu, a ovi nosači će vam pružiti sigurnost i mir tokom celog putovanja.

Ne propustite priliku da poboljšate vaše putovanje. Ugrabite svoje krovne nosače Fiat 500L MPV (2012-) – Cam Logico 41129 danas i iskusite visok nivo kvaliteta i funkcionalnosti koje pružaju.

Obratite pažnju: Proizvodite mogu varirati u zavisnosti od regiona.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja