рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Dacia Sandero I 5 vrata (2008-2012), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8905 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA SANDERO I 5 VRATA (2008-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neizostavni dodatak za vaše vozilo. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi pružili sigurnost i pouzdanost. Ovi krovni nosači dolaze u setu sa svim potrebnim delovima za jednostavnu instalaciju na vaš automobil.

Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)

Krovne šipke Airo X Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i imaju predivan aerodinamičan dizajn sličan avionskom krilu. Osim što su sigurne i atraktivne, ove šipke takođe pružaju odlično smanjenje buke i otpora vazduha u poređenju sa jeftinijim opcijama. Kvalitetni čelični hvatači i izdržljivi ABS plastični poklopci čine ovaj set još boljim.

Brzo i jednostavno postavljanje dodatne opreme

Krovne šipke Airo X Dark omogućavaju lako postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija. Sa kanalom na gornjoj strani, instalacija je veoma jednostavna i brza. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti bezbedno postavljena i pravilno fiksirana.

Maksimalna nosivost od 75kg

Krovne šipke Airo X Dark imaju dužinu od 128cm i mogu izdržati maksimalnu nosivost od 75kg. Ovo je sasvim dovoljno za prevoz veće opreme ili tereta na krovu vašeg vozila. Bez brige, vaša oprema će biti sigurna i stabilna tokom putovanja.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn za smanjenje otpora vazduha i buke
  • Jednostavno postavljanje opreme na šipke
  • Velika nosivost od 75kg

Naši krovni nosači su idealno rešenje za vaše potrebe prevoza. Montaža je besplatna, a sigurnost i pouzdanost su zagarantovane. Ne oklevajte, poručite svoje krovne nosače odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja