рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Cupra Formentor (2020-), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5874 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CUPRA FORMENTOR (2020-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Faktički naslov: Krovni nosači za vozilo Cupra Formentor (2020-), aluminijumske šipke – Nordrive RailPro M

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovaj kompletan set krovnih nosača Nordrive RailPro M je spreman za ugradnju.

Opis proizvoda

Krovni nosači Cupra Formentor (2020-), alu šipke – Nordrive RailPro M, je kompletan set potreban da biste posedovali krovne nosače na vašem vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set. Ovi krovni nosači su namenjeni vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma i imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili koji su otporni na klizanje i zaštitne slojeve koji sprečavaju oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za bicikle. Uz šipke dobijate i T-profile koji idealno ulaze u kanal, čime se osigurava sigurno montiranje dodatnih nosača.

Krovne šape su elegantnog dizajna i napravljene od visoko otporne kompozitne plastike. One se pomoću hvatača pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa za dodatnu sigurnost.

Važno je napomenuti da ovi krovni nosači odgovaraju samo vozilima koja imaju standardne uzdužne šine odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače iznosi 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Pre montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje kako biste se uverili da imate sve potrebne delove iz ovog seta. Takođe, pročitajte bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavajte navedenih pravila kako biste obezbedili sigurnu upotrebu nosača.

Napomena: Ovaj proizvod je originalan Nordrive proizvod sa GS-TÜV sertifikatom kvaliteta.

Prednosti

  • Lako montiranje – Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju.
  • Visokokvalitetni materijali – Šipke su napravljene od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, a krovne šape od kompozitne plastike visoke otpornosti.
  • Sigurnost i zaštita – Krovne šape se pričvršćuju na šine vašeg vozila uz pomoć hvatača, a nosači su opremljeni i bezbednosnim bravama sa 3 ključa.

Naručite krovne nosače Cupra Formentor (2020-), alu šipke – Nordrive RailPro M danas i iskoristite njihove mnogobrojne prednosti! Sve što vam treba za sigurno prevozivanje vaših stvari na krovu automobila, sada je na dohvat ruke.

Pogledajte sve Krovne Nosače u našoj ponudi

NARUČITE SADA

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja