рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen Xsara (1997-2005) 5 vrata – Cam Logico 41018

7.800 рсд

SKU: GTC10793 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN XSARA (1997-2005) 5 VRATA – CAM LOGICO 41018

Kompletan set kvalitetnih krovnih nosača za vaš Citroen Xsara!

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše transportne potrebe na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Cam Logico krovni nosači su idealno rešenje za univerzalnu upotrebu. Ovaj kompletan set je spreman za ugradnju i dostupan je u različitim verzijama koje odgovaraju vašem tipu krova vozila.

Glavne karakteristike:

  • Čelični nosači za pričvršćivanje (krovne sape) sa adapterima i poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke debljine 1,2 mm i preseka 40x25mm.
  • Crni plastični omotač koji osigurava izuzetno prianjanje i otpornost na UV zrake.
  • Preporučena nosivost od 50kg.

Poboljšajte transportne mogućnosti svog vozila!

Za sve vas koji ste u potrazi za praktičnim i pouzdanim rešenjem za prevoz krovne prtljage, ski opreme ili bicikala, krovni nosači Citroen Xsara su savršen izbor. Svojim čeličnim nosačima za pričvršćivanje i čeličnim šipkama, ovaj set vam pruža sigurnost i pouzdanost tokom putovanja.

Jednostavna instalacija i prilagodljivost vašem vozilu

Cam Logico krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za brzu i jednostavnu ugradnju na vaš Citroen Xsara. Bilo da imate model automobila sa krovom dužine 112cm, 130cm ili 150cm, ovaj set će se lako prilagoditi različitim dimenzijama i omogućiti vam sigurno pričvršćivanje tereta na krovu.

Bezbednost i izdržljivost na prvom mestu

Vaša sigurnost prilikom putovanja je od najveće važnosti. Zbog toga su Cam Logico krovni nosači dizajnirani i proizvedeni da pruže maksimalnu sigurnost i izdržljivost. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno pričvršćen tokom svake vožnje.

Uvećajte kapacitet svog vozila

Uz krovne nosače Citroen Xsara, možete povećati kapacitet vašeg vozila i bez problema prevoziti dodatni teret. Bilo da planirate putovanje sa porodicom, odmor sa prijateljima ili sportske aktivnosti, ovaj set će vam omogućiti da ponesete sve što vam je potrebno, bez kompromisa na udobnosti putovanja.

Prednosti:

  • Povećani transportni kapacitet: Prenesite sve što vam je potrebno sa sigurnošću i bez brige o ograničenjima prostora.
  • Jednostavna instalacija: Kompletan set je spreman za montažu i lako se prilagođava vašem vozilu.
  • Sigurnost i izdržljivost: Kvalitetni čelični materijali pružaju pouzdanost tokom putovanja.

Sviđa mi se ovaj proizvod jer sam imao priliku da ga testiram na svom vozilu. Dok sam ga koristio, primetio sam nekoliko prednosti u poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti.

Prvo, prijatno me iznenadilo koliko je jednostavna instalacija krovnih nosača. Sam proces je bio veoma brz i jednostavan, a postavljanje nosača na krov mog vozila nije zahtevalo nikakve dodatne alate ili veštine.

Takođe, primetio sam da su nosači veoma čvrsti i izdržljivi. Tokom vožnje nisam primetio nikakvo pomeranje ili podrhtavanje tereta na krovu. Osećao sam se potpuno sigurno i bez brige tokom celog putovanja.

Naravno, jedna od glavnih prednosti ovog seta je povećani transportni kapacitet koji pruža. Zahvaljujući ovim nosačima, mogao sam da ponesem sve što mi je bilo potrebno za naše porodično putovanje. Teret smo sigurno i bez problema mogli da pričvrstimo na krovne nosače, čime smo dobili više prostora u unutrašnjosti vozila.

Ako tražite kvalitetne krovne nosače za svoj Citroen Xsara, sigurno ćete biti zadovoljni ovim setom. U mom iskustvu, oni su se pokazali kao odličan izbor, pružajući sigurnost, pouzdanost i veći transportni kapacitet. Preporučujem ih svima koji žele da olakšaju prevoz tereta na svom vozilu.


Zaključak

Krovni nosači Citroen Xsara pružaju vam mogućnost da proširite kapacitet vašeg vozila i bezbedno prevozite dodatni teret. Njihova jednostavna instalacija, sigurnost i izdržljivost čine ih idealnim izborom za sve vaše transportne potrebe. Ne ustručavajte se da unapredite svoje putovanje i obezbedite više prostora za sve što vam je potrebno.


Prednosti:

  • Povećani transportni kapacitet
  • Jednostavna instalacija
  • Sigurnost i izdržljivost

Kupite krovne nosače Citroen Xsara danas i iskusite veći transportni kapacitet i udobnost prilikom putovanja!

Napomena: Svi detalji proizvoda su preuzeti direktno sa OXO MARKET platforme.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja