рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen XM Break (1991-2000), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14168 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN XM BREAK (1991-2000), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Kvalitetan set krovnih nosaca za Vas Citroen XM Break

Krovni nosaci Citroen XM Break su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na Vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači pružaju sigurnost i pouzdanost. Bezbedno pričvrstite svoje krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle i uživajte u bezbrižnim avanturama na putu.

Jednostavna ugradnja i kvalitetni materijali

Krovni nosaci Citroen XM Break su napravljeni od visokokvalitetnog čelika koji je presvučen PVC plastikom otpornom na klizanje i ogrebotine. Ovi nosači dolaze kao kompletni set koji je spreman za ugradnju. Bez obzira da li je Vaše vozilo opremljeno sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova, ovi krovni nosaci su pravi izbor za Vas.

Montaža prilagodljiva Vašim potrebama

Montaža krovnih nosaca je jednostavna i prilagodljiva prema Vašim potrebama. Donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajevi šipki su zaštićeni gumenim poklopcima koji se stavljaju nakon montiranja šipki.

Krovne šape imaju podesivu visinu i širinu, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala kako bi sprečili ogrebotine na uzdužnim šinama i garantovali maksimalno prianjanje na šine.

Sigurnost i maksimalna nosivost

Nordrive Club M krovni nosaci su sertifikovani od strane GS-TÜV, koji garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je čak 100kg.

Pažljivo pročitajte upustva za montiranje

Da biste koristili nosače na pravilan i siguran način, molimo Vas da pažljivo pročitate upustva za montiranje. Proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz seta i pratite korake za montažu kako biste osigurali pravilno funkcionalnost nosača.

Zaključak – Napravljeni za Vaše potrebe

Sa krovnim nosacima Citroen XM Break (1991-2000), celicne sipke – Nordrive Club M, možete biti sigurni da ćete imati kvalitetan proizvod koji je prilagođen Vašim potrebama. Kroz moje iskustvo, prednosti ovih krovnih nosača su očigledne. Sigurnost, jednostavna montaža i prilagodljivost čine ih odličnim izborom za Vaše putovanje.

Prednosti:

  • Visokokvalitetan čelični profil
  • Jednostavna montaža i podesivost
  • Maksimalna nosivost od 100kg

Nabavite krovnim nosacima Citroen XM Break – Nordrive Club M i iskusite bezbrižna putovanja prepuna avantura!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja