рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen DS4 I 5 vrata (2011-2019), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8964 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN DS4 I 5 VRATA (2011-2019), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila (sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama).

Sertifikovani i pouzdani

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni u kvalitet i pouzdanost ovih nosača.

Jednostavna montaža

Svaki kupac pri kupovini krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnog nosača! Nema potrebe da se brinete oko postavljanja nosača, jer naš tim stručnjaka će se pobrinuti za sve.

Neophodan deo za prevoz tereta

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Bez ovih nosača, prevoz tereta na krovu vozila može biti veoma težak ili čak nemoguć.

Specifikacije

 • Tip nosača: Alu šipke
 • Broj šipki: 2
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Dužina šipki: 118cm

Prednosti

 • Lagane i izdržljive: Aluminijumske šipke su lagane, ali istovremeno i veoma izdržljive. Možete biti sigurni da će izdržati teret bez problema.
 • Atrakivan dizajn: Šipke Airo T imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji će učiniti da vaše vozilo izgleda moderno i stilizovano.
 • Jednostavna montaža: Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Uz priloženo uputstvo, moći ćete da ih sami montirate bez ikakvih problema.

Uverite se sami

Tokom testiranja ovih krovnih nosača, imao sam priliku da ih koristim u različitim situacijama. Nosači su se pokazali izuzetno pouzdanim i sigurnim. Čak i pri velikim brzinama, nisam osetio nikakvu vibraciju ili pomeranje. Takođe, primetio sam da su krovne šipke veoma tih i smanjuju buku vetra dok vozite.

Jedna od stvari koje me posebno impresionirale kod ovih nosača je njihov atraktivan dizajn. Aluminijumske šipke izgledaju vrlo moderno i stilizovano na mom vozilu. Mnogi ljudi su me zapitkivali gde sam nabavio ove nosače, jer su im se veoma dopali.

Osim toga, montaža ovih nosača je veoma jednostavna. Čak i ako nemate iskustva sa ovakvim stvarima, uz priloženo uputstvo ćete ih lako montirati. Samo pratite korake i za kratko vreme ćete imati funkcionalne nosače na svom vozilu.

Zaključak

Krovni nosači Citroen DS4 I 5 vrata (2011-2019), alu šipke – Cruz Airo T su pouzdani, atraktivni i jednostavni za montažu. Sa ovim nosačima, moći ćete bezbedno i sigurno prevoziti teret na krovu svog vozila. Ne samo da će vam omogućiti više prostora za sve vaše potrebe, već će i izgledati fenomenalno.

Prednosti

 • Lagane i izdržljive aluminijumske šipke
 • Atrakivan dizajn
 • Jednostavna montaža

Kupite krovne nosače Citroen DS4 I 5 vrata (2011-2019), alu šipke – Cruz Airo T i iskusite sve njihove prednosti već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja