рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C5 SW (sa uzduznim sinama) 5v (04-08), alu sipke – G3 Clop.Airflow Alu 110

14.500 рсд

SKU: GTC12607 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN C5 SW (SA UZDUZNIM SINAMA) 5V (04-08), ALU SIPKE – G3 CLOP.AIRFLOW ALU 110

Krovni nosaci Citroen C5 SW (sa uzduznim sinama) 5v (04-08), alu sipke – G3 Clop.Airflow Alu 110 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosaci su pouzdan i trajan izbor za vaše potrebe. Sa G3 Clop.Airflow Alu 110 krovnim nosačima, možete bezbedno i lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikla na vaš automobil.

Specifikacija

 • Materijal: Aluminijum visokog kvaliteta
 • Dužina: 110cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Set sadrži: 2 krovne šipke i 4 šape

Prednosti

 • Laka montaža: G3 Clop.Airflow Alu 110 krovni nosači se veoma jednostavno montiraju uz pomoć samo jednog inbus ključa. Ne morate biti stručnjak da biste ih postavili na svoj automobil.
 • Elegantan dizajn: Ovi krovni nosači imaju elegantan dizajn, koji će dodati stil vašem vozilu.
 • Pouzdanost: Svi G3 krovni nosači poseduju “City Crash” sertifikat, što znači da su prošli rigorozne testove i ispunjavaju visoke standarde bezbednosti.

Montaža

Za sigurnu upotrebu, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montažu koja se nalaze u pakovanju. Takođe, proverite da li su svi delovi iz seta prisutni pre nego što počnete sa montažom. Montaža je veoma jednostavna i mogu je obaviti i početnici, uz pomoć inbus ključa koji dolazi uz krovne nosače.

Iskustvo u korišćenju

U mom iskustvu, G3 Clop.Airflow Alu 110 krovni nosači su se pokazali kao veoma pouzdani i funkcionalni. Montiranje je bilo brzo i jednostavno zahvaljujući priloženom inbus ključu. Nakon montaže, krovni nosači su bili čvrsti i bezbedni, što mi je omogućilo da sa lakoćom prenesem svoje krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikla na vozilo.

Ne samo da su ovi krovni nosači izdržljivi, već su i estetski privlačni. Njihov elegantan dizajn dodaje stil mom automobilu, a poklopci na krajevima šipki štite ih od oštećenja. Takođe, svi G3 krovni nosači imaju “City Crash” sertifikat, što mi daje dodatnu sigurnost u pogledu njihove kvalitete.

Preporučujem G3 Clop.Airflow Alu 110 krovne nosače svima koji žele pouzdane, jednostavne za montažu i estetski privlačne nosače za svoje vozilo. Nakon korišćenja ovih krovni nosača, siguran sam da ćete biti zadovoljni njihovim performansama i funkcionalnostima.

Prednosti

 • Laka montaža
 • Elegantan dizajn
 • Pouzdanost

Ako želite da obezbedite siguran prevoz vašeg tereta na krovu vašeg vozila, G3 Clop.Airflow Alu 110 krovni nosači su pravi izbor za vas.

Pogledajte našu ponudu krovnih nosača

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja