рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen C5 (II) Sedan 4 vrata (2008-2017), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8959 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C5 (II) SEDAN 4 VRATA (2008-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Set za montažu krovnih nosača sa aluminijumskim šipkama

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo i omogućavaju vam da prenosite teret na krovu na jednostavan i siguran način. Krovni nosači Citroen C5 (II) Sedan 4 vrata (2008-2017), sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix Dark, predstavljaju idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza.

Kvalitetna izrada i raznovrsne verzije

Cruz krovni nosači izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskeg profila, što im osigurava izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. U zavisnosti od modela nosača, možete birati između različitih verzija koje se prilagođavaju tipu krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaš auto ima uzdužne šine na krovu, integrisane uzdužne šine ili nema nikakve pričvrsne tačke, Cruz nudi rešenje za svaki tip vozila.

Sertifikovani proizvod za vašu bezbednost

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i pouzdanost. Kada kupujete krovni nosač u našim prodavnicama, dobijate besplatnu montažu od naših stručnih tehničara, kako biste bili sigurni da je nosač pravilno i sigurno postavljen na vaše vozilo.

Izuzetno funkcionalan dodatak za vaš automobil

Krovni nosači su neophodni za montažu dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili ski nosači. Oni pružaju sigurnost i praktičnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila. Sa krovom nosačima Citroen C5 (II) Sedan 4 vrata (2008-2017) uz krovne šipke Cruz Airo Fix Dark, možete biti sigurni da ćete moći preneti sve što vam je potrebno na jednostavan i siguran način.

Estetski dizajn i visoka performansa

Krovne šipke Cruz Airo Fix Dark imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa u elegantan izgled vašeg vozila. Sa svojim crnim aerodinamičnim aluminijumskim šipkama koje podsećaju na avionsko krilo, ove šipke predstavljaju harmoničan spoj funkcionalnosti i estetike.

Hvatači (stope) su izrađeni od visokokvalitetnog čelika, što im daje dodatnu čvrstoću i izdržljivost. Poklopci hvatača su napravljeni od izdržljive ABS plastike koja štiti od oštećenja i pruža dugotrajan sjaj.

Krovne šipke Airo Fix imaju optimalan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa standardnim krovnim nosačima. To znači da ćete uživati ​​u tišoj vožnji čak i kada vozite sa montiranom dodatnom opremom na krovu.

Jednostavna montaža i sigurnost

Krovne šipke Airo Fix dolaze sa kompletnim setom za montažu koji uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Set je veoma jednostavan za montažu, a uključuje sve potrebne delove i uputstva kako biste sami mogli postaviti krovne nosače na vaše vozilo.

Dužina šipki je 118cm, što je idealna dužina za većinu vozila. Maksimalna nosivost ovih šipki je 75kg, što vam omogućava da prenosite teške terete na krovu vašeg automobila.

Neophodan dodatak za vaš Citroen C5 (II) Sedan 4 vrata (2008-2017)

Uz krovni nosači Citroen C5 (II) Sedan 4 vrata (2008-2017), alu šipke Cruz Airo Fix Dark, dobićete funkcionalan, siguran i estetski privlačan dodatak za vaš automobil. Ovi krovni nosači vam omogućavaju da prenosite teret na krovu vozila na siguran i praktičan način, bez da narušavaju izgled vašeg automobila.

Prednosti:
– Izuzetna čvrstoća i dugotrajnost
– Estetski privlačan dizajn
– Jednostavna montaža

DODAJ U KORPU I OBEZBEDI DODATNU BEZBEDNOST ZA VAŠ PRIJEVOZ

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja