рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C5 II (2008-) 4 vrata – Cam Logico 41085

9.850 рсд

SKU: GTC6062 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C5 II (2008-) 4 VRATA – CAM LOGICO 41085

Set kvalitetnih krovnih nosača za vaš automobil

Nabavite vrhunske krovne nosače za vaš Citroen C5 II (2008-) sa 4 vrata, koje pružaju idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Cam Logico krovnim nosačima možete se osloniti na pouzdanost i sigurnost tokom svog putovanja.

Set krovnih nosača za sve vaše potrebe

Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletni set, spremni za ugradnju na vaše vozilo. Suština ovih nosača leži u njihovoj veoma praktičnoj funkciji pričvršćivanja. Pogodni su za montažu različitih dodataka na krovu vašeg vozila, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle.

Visokokvalitetni materijali za sigurnost

Krovni nosači Citroen C5 II (2008-) 4 vrata – Cam Logico 41085 napravljeni su od čeličnog profila visoke čvrstoće. Ovaj veoma izdržljiv materijal garantuje dugotrajnost i sigurnost tokom vaših putešestvija. Dodatno, čelične šipke su obložene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje, a takođe su otporne i na UV zrake.

Spremni za sve vaše potrebe

Krovni nosači Citroen C5 II (2008-) 4 vrata – Cam Logico 41085 imaju preporučenu nosivost od 50kg. To znači da možete bezbedno prevoziti sve svoje potrebne stvari na krovu vašeg vozila.

Set koji uključuje sve što vam je potrebno

Svaki set krovnih nosača uključuje:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), sa dimenzijama poprečnog preseka 40x25mm i debljinom čeličnog profila 1,2mm.

Proverite kompatibilnost sa vašim vozilom

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš Citroen C5 II (2008-) sa 4 vrata, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam pomoći u odabiru pravog seta nosača za vaše vozilo.

Pogledajte više naših proizvoda

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Kod nas ćete pronaći visokokvalitetne proizvode koji će zadovoljiti sve vaše potrebe pri prevozu tereta na krovu vašeg vozila.


Prednosti

  • Visokokvalitetni čelični materijali za pouzdanost i sigurnost
  • Kompletni set koji uključuje sve što je potrebno za montažu
  • Mogućnost prevoza do 50kg tereta na krovu vašeg vozila

Nabavite krovne nosače Citroen C5 II (2008-) 4 vrata – Cam Logico 41085 već danas i uživajte u svim prednostima koje vam pružaju. Dostupni su po povoljnoj ceni na našem sajtu OXO MARKET. Nemojte propustiti priliku da unapredite svoje putovanje i udobnost prevoza svih potrebnih stvari!

Napomena: Ova opis je kreiran na osnovu dostupnih informacija i ne odražava stvarne karakteristike i benefite proizvoda. Za precizne specifikacije proizvoda,posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja