рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C4 I Berlina (2004-2010) 5 vrata – Cam Totus 40049

10.300 рсд

SKU: GTC10942 Kategorija:

Krovni nosaci Citroen C4 I Berlina (2004-2010) 5 vrata – Cam Totus 40049

Potpuno rešenje za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su sada dostupni za vaš Citroen C4 I Berlina (2004-2010) 5 vrata, pružajući vam potpunu slobodu za prevoz tereta, sportske opreme i svega što vam je potrebno. Sa kvalitetnim čeličnim profilom, Cam Totus 40049 krovni nosači su neophodan dodatak vašem vozilu.

Cam Totus – idealni krovni nosači

Cam Totus se ponosi svojim visokokvalitetnim proizvodima, a krovni nosači nisu izuzetak. Izrađeni od izdržljivog čeličnog profila, ovi nosači dolaze kao kompletan set spremni za instalaciju na vaše vozilo. Možete biti sigurni da dobijate pouzdan i kvalitetan proizvod koji će vam trajati godinama.

Jednostavna ugradnja i upotreba

Krovni nosači su lako montirajući na vaše vozilo i omogućavaju brzo postavljanje i uklanjanje. Svaki set krovni nosača uključuje četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje, kao i dve čelične šipke. Dužina šipke se može odabrati prema modelu automobila i iznosi 112cm, 130cm ili 150cm. Šipke su debljine 40x25mm i opterećenje koje mogu izdržati je preporučeno do 50kg. Dodatno, šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža siguran i čvrst prihvat za teret koji nosite.

Svemogući krovni nosači

Sa ovim Cam Totus krovnim nosačima nema granica onome što možete prevoziti. Koristite ih za krovne kofere, ski nosače ili nosače bicikla. Bez obzira da li putujete na odmor ili se bavite sportskim aktivnostima, ovi nosači će vam pružiti sigurnost i praktičnost koju trebate.

Prednosti:

  • Lako montiranje: Krovni nosači se jednostavno montiraju na vaše vozilo, bez potrebe za dodatnim alatima.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i otporni na habanje.
  • Univerzalna upotreba: Možete koristiti nosače za prevoz različitih tereta ili opreme.

Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite praktičnijim i udobnijim. Nabavite Cam Totus 40049 krovne nosače za svoj Citroen C4 I Berlina (2004-2010) 5 vrata danas!

Za dodatne informacije ili ako imate pitanja, možete nas kontaktirati na broj 021/442-954.

________

Pogledajte ostale proizvode iz naše ponude:

________

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne prikazuje stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja