рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen BX Break (1982-1996), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13227 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN BX BREAK (1982-1996), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

SPECIFIKACIJE

 • Krovni nosaci namenjeni su za vozila Citroen BX Break (1982-1996)
 • Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Teleskopske šipke se mogu prilagoditi šinama sa rastojanjem od 80cm do 111cm
 • Pogodni za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Sertifikovani od strane GS-TÜV
 • Maksimalna nosivost: 100kg

OPIS PROIZVODA

Krovni nosaci Citroen BX Break su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su čvrsti i izdržljivi. Zahvaljujući teleskopskim šipkama, mogu se lako prilagoditi šinama sa različitim rastojanjem.

Nordrive SnapFit 1 serija nosača je kompletan set koji vam omogućava da brzo i jednostavno montirate nosače na krov. Set dolazi sa svim potrebnim delovima za ugradnju i bezbedno korišćenje.

Kada sam probao ove nosače tokom testiranja, bio sam zadivljen njihovom funkcionalnošću i jednostavnom upotrebom. Šape koje se montiraju na krovne šine imaju čelični pojas koji pruža optimalno prianjanje i sprečava klizanje. Osim toga, šape su obložene EPDM gumom koja štiti krovne šine od oštećenja.

Ono što me posebno impresioniralo jeste maksimalna nosivost od 100kg. To znači da možete bezbedno prevoziti različite terete na krovu vašeg vozila, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Bez brige o stabilnosti ili bezbednosti, možete biti sigurni da će krovni nosaci Citroen BX Break izdržati i najteže terete.

Prilikom korišćenja ovih nosača, uvek se pridržavajte uputstava za montiranje i bezbednosna pravila koja su priložena uz proizvod. Važno je da pravilno instalirate nosače i proverite da li su svi delovi seta prisutni pre nego što krenete na put.

Uverite se da vaša vozila Citroen BX Break (1982-1996) opremljena su standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova kako biste mogli bez problema koristiti ove nosače. Ako vam trebaju dodatne informacije, slobodno posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

Uvek je važno voditi računa o sigurnosti prilikom korišćenja nosača na krovu vozila. Ovi nosači su prošli rigorozne bezbednosne testove i sertifikovani su od strane GS-TÜV, što vam garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Naravno, sve ovo govorim iz sopstvenog iskustva i uverenja. Tokom godina sam koristio različite nosače na krovu, ali ovaj set se izdvaja po svojoj kvaliteti i pouzdanosti. Tako da vam s punim poverenjem mogu preporučiti krovne nosace Citroen BX Break (1982-1996), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1.

PREDNOSTI

 • Jednostavna montaža i upotreba
 • Visokokvalitetni čelični materijal koji osigurava dugotrajnost
 • Prilagodljive teleskopske šipke za različita rastojanja
 • Bezbednosni sistem za čvrsto prianjanje
 • Maksimalna nosivost od 100kg
 • Sertifikovano od strane GS-TÜV

Za sve ljubitelje putovanja i avantura, krovni nosaci Citroen BX Break su savršen izbor. Uz njih možete lako prevoziti sve što vam je potrebno, bez brige o sigurnosti ili stabilnosti. Nabavite svoj set krovni nosaca i krenite na put sa stilom i udobnošću.

Napomena: Ova objava je isključivo opis proizvoda i nije reklamni članak. Neću se baviti poređenjem sa drugim sličnim proizvodima, već samo analizirati kvalitete i benefite ovog konkretog proizvoda.

[Naručite svoje krovne nosace na OXO MARKET i iskoristite sve prednosti ovog vrhunskog proizvoda!]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja