рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen BX Break (1982-1996), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5941 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN BX BREAK (1982-1996), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodan deo za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Sa visokokvalitetnim aluminijumskim profilom, Nordrive krovni nosači su kompletni setovi spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, pružajući vam sigurnost i pouzdanost. Uz ove krovne nosače, možete lako montirati krovne kofer ski nosače ili nosače za bicikle.

Kvalitetan dizajn, lak za upotrebu

Šipke ovih krovni nosača su napravljene od eloksiranog aluminijuma i ima kanale za ubacivanje gumenih profila koji sprečavaju klizanje i oštećenja. Možete montirati nosače za skije i bicikle koristeći T-profile koji se idealno uklapaju u kanale. Donji kanali su oblikovani tako da omogućavaju jednostavno montiranje krovne šipke na krovnu šapu, jednostavno ih navlačeći u kanale. Krajevi šipki su zaštićeni gumenim poklopcima koji se stavljaju nakon montiranja. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. Hvatači na krovnim šapama ih pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila, pružajući vam sigurnost i pouzdanost. Set dolazi sa bezbednosnim bravama i 3 ključa za vašu sigurnost.

Sigurnost i Maksimalna Nosivost

TargeRail M model krovnih nosača je namenjen vozilima koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Upotreba i Bezbednost

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo pročitajte Upustvo za Montiranje. Proverite da li su svi delovi iz seta na broju i pridržavajte se uputstava. Takođe, pročitajte Bezbednosno Uputstvo i strogo se pridržavajte navedenih pravila za vašu sigurnost.

Prednosti

  • Kvalitetne aluminijumske šipke
  • Jednostavno montiranje
  • Sigurna upotreba i maksimalna nosivost

Naručite vaše krovne nosače Citroen BX Break (1982-1996), alu šipke – Nordrive RailPro M i uživajte u sigurnom i pouzdanom prevozu svih vaših potreba.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja