рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen Berlingo Multispace (2002-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5940 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN BERLINGO MULTISPACE (2002-2008), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M


Kvalitetni krovni nosači za sve vaše prevozne potrebe

Krovni nosači su neophodan dodatak koji će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno na vašem vozilu. Sa visokokvalitetnim aluminijumskim profilom, krovni nosači Nordrive su idealno rešenje. U ovom setu dobijate sve što vam je potrebno za montažu. Krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila. Ovi nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, garantujući vam sigurnost i kvalitet.

Funkcionalni i praktični dizajn

Krovni nosači Citroen Berlingo Multispace (2002-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M su dizajnirani da budu jednostavni za upotrebu i montažu. Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma, sa kanalima u koje se lako ubacuju gumeni profili. Ovi profili sprečavaju klizanje i oštećenja tereta. Takođe, kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i bicikle, pružajući vam dodatnu funkcionalnost. Montiranje krovnih šipki je veoma jednostavno, samo ih navučete na krovne šape koje su dizajnirane da se savršeno uklapaju u kanale na šipkama. Na krajevima šipki se nalaze gumeni poklopci koji štite od oštećenja i dodatno ih učvršćuju.

Sigurnost na prvom mestu

Krovne šape koje su sastavni deo ovog seta izrađene su od visoko otporne kompozitne plastike. One se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg vozila pomoću hvatača. Zahvaljujući svom dizajnu, ove šape pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost tokom vožnje. Takođe, dobijate i bezbednosne brave sa tri ključa, kako biste bili sigurni da je vaš teret zaštićen. Dužina šipki je 120cm, a maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm. Maksimalna nosivost ovih nosača je impresivnih 100kg.

Upustvo za montažu i bezbednosna pravila

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate upustvo za montažu. Uverite se da su vam svi delovi iz seta dostupni i ispravni pre montaže. Takođe, pročitajte i bezbednosno upustvo i strogo se pridržavajte navedenih pravila. Vaša bezbednost je na prvom mestu.

Prednosti
– Kvalitetni aluminijumski profili
– Jednostavna montaža
– Dodatni kanali za montažu nosača za skije i bicikle
– Siguran dizajn sa gumenim profilima i poklopcima na šipkama
– Bezbednosne brave sa tri ključa
– Maksimalna nosivost od 100kg

Poručite krovne nosače Citroen Berlingo Multispace (2002-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M još danas i osigurajte siguran i praktičan prevoz svih vaših tereta.

Pogledajte proizvod na OXO MARKET-u

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja