рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chrysler Grand Voyager (1996-2001), alu sipke – Nordrive Yuro M

8.500 рсд

SKU: GTC14049 Kategorija:

KROVNI NOSACI CHRYSLER GRAND VOYAGER (1996-2001), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO M

Odličan izbor za vaš automobil

Krovni nosaci Chrysler Grand Voyager su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i dolaze kao kompletan set spremnih za montažu. Nordrive krovni nosaci su dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila, i poseduju GS-TÜV sertifikat. Ovi nosaci su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle.

Ali ovaj set nosaca je poseban…

Krovni nosaci Chrysler Grand Voyager (1996-2001), alu sipke – Nordrive Yuro M, je kompletan set koji vam omogućava da lako montirate nosace na svoje vozilo. Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na navedeni set. Ovi nosaci su kompatibilni samo sa vozilima opremljenim standardnim uzduznim šinama koje su odvojene od krova.

Visokokvalitetni aluminijum i dizajn za sigurnu vožnju

Krovne sipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma i uključuju gumene profile koji su otporni na klizanje i štite od oštećenja. Šipke imaju kanale koji omogućavaju montažu nosača za skije i bicikle. Donji kanali su oblikovani tako da se jednostavno montiraju na krovne šape. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se lako postavljaju nakon montiranja. Krovne šape su elegantnog dizajna i napravljene od visoko otporne kompozitne plastike. Sigurno se pričvršćuju na krovne šine uz pomoć hvatača. Uz set dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Važno je biti siguran!

Proverite da li su svi delovi iz seta prisutni i pažljivo pročitajte uputstva za montažu kako biste osigurali sigurnu upotrebu nosaca. Takođe, strogo se pridržavajte bezbednosnih uputstava kako biste izbegli bilo kakve nezgode. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje se mogu montirati ovi nosaci je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 90kg. Dužina šipki je 120cm.

Prednosti:

  • Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma
  • Kompatibilni sa vozilima sa standardnim uzdužnim šinama
  • Bezbedno i jednostavno montiranje

Uz krovne nosace Chrysler Grand Voyager (1996-2001), alu sipke – Nordrive Yuro M, možete biti sigurni da ćete imati sve što vam treba za prevoz prtljaga ili sportske opreme. Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite lakšim i udobnijim. Poručite svoj set krovnih nosaca danas!

Pogledajte ovde za više detalja i kupovinu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja