рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chrysler 300C Touring (2005-2010), alu sipke – Nordrive Yuro M

8.500 рсд

SKU: GTC14048 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHRYSLER 300C TOURING (2005-2010), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO M

Nordrive krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu Chrysler 300C Touring (2005-2010). Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i dolaze kao kompletan set, spremni za ugradnju. Svi Nordrive krovni nosači su GS-TÜV sertifikovani, što garantuje njihovu bezbednost i pouzdanost.

Kvalitetni nosači za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači Chrysler 300C Touring (2005-2010), alu sipke – Nordrive Yuro M predstavljaju neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi nosači su napravljeni od aluminijumskog profila koji je eloksiran radi dodatne zaštite od oštećenja. Na šipkama se nalaze kanali u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje, kako bi se sprečila oštećenja i osiguralo sigurno postavljanje tereta.

Jednostavna i sigurna montaža

Montaža krovnih nosača je jednostavna i ne zahteva stručnjaka. Donji kanali na šipkama su oblikovani tako da omoguće lako montiranje na krovne šape jednostavnim navlačenjem. Krajevi šipki su zaštićeni gumenim poklopcima koji se stavljaju nakon montiranja šipki. Krovne šape su dizajnirane od kompozitne plastike visoke otpornosti i osiguravaju maksimalno prianjanje i sigurnost na krovne šine vašeg automobila. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa za dodatnu zaštitu.

Sigurni nosači za bezbrižno putovanje

Ovi krovni nosači su namenjeni isključivo vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova vozila. Prilikom montaže, molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, strogo se pridržavajte Bezbednosnih Uputstava kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Prednosti:

  • Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
  • GS-TÜV sertifikovani
  • Jednostavna montaža na krovne šape uz pomoć donjih kanala
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa
  • Sprečavaju oštećenja tereta sa gumenim profilima otpornim na klizanje
  • Sigurni i pouzdani za putovanje

Dobrodošli na zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET! Pogledajte još našu ponudu sličnih proizvoda i odaberite pravu opremu za svoje putovanje. Ne propustite priliku da uživate u sigurnom prevozu i bezbrižnom putovanju. Svoje iskustvo sticanja ovih krovih nosača možete pročitati na ovoj stranici.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja