рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Matiz (M200) 5 vrata (2005-2009) , alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9024 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET MATIZ (M200) 5 VRATA (2005-2009) , ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Bezbednost i praktičnost za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodan dodatak koji će vam omogućiti da prevozite sve što vam je potrebno na krovu vašeg Chevrolet Matiz automobila. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, ovi nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe.

Potpuno opremljen set

Ovi krovni nosači se isporučuju kao kompletni set spreman za ugradnju. U zavisnosti od modela nosača, dostupni su u različitim verzijama koje se prilagođavaju tipu krova vašeg automobila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, sigurni smo da ćemo imati odgovarajuće nosače za vas.

Sertifikovana bezbednost

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Kada kupujete krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, besplatnu montažu krovnih nosača imate zagarantovanu.

Univerzalni nosači za vašu opremu

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača, ili nosača za bicikle. Sa ovim nosačima, možete sebi obezbediti dovoljno prostora da provezete sve što vam je potrebno, bilo da putujete na odmor, idete na skijanje, ili jednostavno želite da prevezete bicikle.

Aerodinamičan dizajn za bolje performanse

Krovne šipke Cruz Airo T imaju aerodinamičan dizajn, inspirisan avionskim krilima. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke se ističu svojim sigurnim, atraktivnim i ekskluzivnim dizajnom. Pored estetskog izgleda, ove šipke imaju i praktične prednosti.

Veća efikasnost i manja buka

Krovne šipke Airo T imaju dobar koeficijent otpora vazduha, čime se smanjuje potrošnja goriva prilikom vožnje. Pored toga, ove šipke su posebno dizajnirane da imaju poboljšano prigušenje buke. U poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima, ove šipke pružaju tišu i udobniju vožnju tokom putovanja.

Jednostavna instalacija i upotreba

Krovne šipke Cruz Airo T se lako i brzo postavljaju na krov vašeg Chevrolet Matiz vozila. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke, možete jednostavno montirati dodatnu opremu poput krovnog kofera, nosača bicikla ili nosača skija.

Dužina i nosivost

Dužina krovnih šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Sa ovim nosačima, sigurno možete prevoziti sve što vam je potrebno bez brige o težini ili stabilnosti.

Dodatna oprema i sigurnost

Uz krovni nosač, takođe možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača. Ove bravice su opcioni dodatak i nisu neophodne za montažu krovnog nosača. One će vam pružiti dodatnu sigurnost, tako da možete biti sigurni da je vaša oprema bezbedno zaključana tokom putovanja.

Specifikacije

 • Tip: Krovni nosači Chevrolet Matiz (M200) 5 vrata (2005-2009)
 • Materijal: Aluminijumske šipke, čelični hvatači (šape-stope)
 • Dužina šipki: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

 • Aerodinamičan dizajn za bolje performanse
 • Poboljšano prigušenje buke za udobnu vožnju
 • Jednostavna montaža i upotreba
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • Sertifikovana bezbednost
 • Dodatna oprema za veću sigurnost
 • Univerzalni nosači za vašu opremu

Nabavite krovne nosače za vaš Chevrolet Matiz danas!

Ne čekajte! Obezbedite bezbednost, praktičnost i stil za vaše vozilo sa krovnim nosačima Chevrolet Matiz (M200) 5 vrata (2005-2009). Uz ovaj kvalitetan proizvod, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno prevezena tokom putovanja. Ne propustite ovu sjajnu priliku i poručite vaše krovne nosače danas!

Specification

 • Tip: Krovni nosači Chevrolet Matiz (M200) 5 vrata (2005-2009)
 • Materijal: Aluminijumske šipke, čelični hvatači (šape-stope)
 • Dužina šipki: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

 • Aerodinamičan dizajn za bolje performanse
 • Poboljšano prigušenje buke za udobnu vožnju
 • Jednostavna montaža i upotreba

Nabavite krovne nosače Chevrolet Matiz (M200) 5 vrata (2005-2009) danas i pružite svom vozilu sigurnost i funkcionalnost koju zaslužuje!

Poručite odmah i iskoristite ekskluzivnu ponudu na OXO MARKET!


*Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu dostupnih informacija i iskustva. Rezultati se mogu razlik

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja