рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Matiz (M200) 5 vrata (2005-2009) , alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8985 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET MATIZ (M200) 5 VRATA (2005-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Neophodni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, krovni nosači obezbeđuju siguran i praktičan način prevoza dodatne opreme. Uz njih možete montirati krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle.

Komplet krovni nosača za Chevrolet Matiz (M200) sa 5 vrata (2005-2009) dolazi uključujuči alu šipke i sve potrebne delove za montažu. Njihov aerodinamičan dizajn, u kombinaciji sa tamnim finišem, daje vašem vozilu atraktivan i ekskluzivan izgled.

Prednosti krovni nosača Chevrolet Matiz (M200) 5 vrata (2005-2009) – alu šipke – Cruz Airo T Dark:

 • Siguran i jednostavan za montažu: Krovni nosači su dizajnirani tako da savršeno odgovaraju Chevrolet Matiz (M200) sa 5 vrata (2005-2009). Sa njima dobijate sve potrebne delove za montažu, a dodatno možete poručiti i bravice za zaključavanje ukoliko želite dodatnu sigurnost. Upustva za montažu su jasna i detaljna, a ukoliko imate bilo kakva pitanja, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci.

 • Atraktivan dizajn: Alu šipke u tamnoj boji dodaju dozu elegancije i ekskluzivnosti vašem vozilu. Ne samo da će funkcionalno nadograditi vaše vozilo, već će i estetski unaprediti izgled i činiti ga primamljivijim.

 • Visok kvalitet materijala: Aluminijumske šipke su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) izrađeni od čelika visoke čvrstoće i poklopci hvatača su napravljeni od izdržljive ABS plastike. Ova kombinacija materijala obezbeđuje dugotrajnost i pouzdanost.

 • Poboljšano iskustvo vožnje: Aerodinamičan dizajn krovnih šipki smanjuje otpor vazduha, što rezultira manjom bukom i omogućava tišu i ugodniju vožnju. Osim toga, kanal na gornjoj strani krovne šipke olakšava montažu dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

 • Sertifikovani proizvod: Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihov kvalitet i sigurnost.

Specifikacije

 • Model vozila: Chevrolet Matiz (M200) 5 vrata (2005-2009)
 • Materijal: Aluminijumske šipke
 • Boja: Tamna
 • Dužina šipki: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste pravilno instalirali nosače na vaše vozilo. Bezbednost je na prvom mestu, zato se strogo pridržavajte navedenih pravila i upozorenja.

Naručivanje proizvoda je jednostavno i brzo. Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OVDE i saznajte više o našim kvalitetnim krovnim nosačima.

Prednosti

 • Siguran i jednostavan za montažu
 • Atraktivan dizajn
 • Visok kvalitet materijala

Sada je pravo vreme da unapredite svoje vozilo sa krovim nosačima Chevrolet Matiz (M200) 5 vrata (2005-2009). Poboljšajte svoje iskustvo vožnje i omogućite sebi da nosite sa sobom sve što vam je potrebno na putovanjima. Poručite svoj set krovnih nosača danas i osetite razliku!

Za sve dodatne informacije i podršku, možete nas kontaktirati na [telefonski broj] ili [email adresa].

Zapamtite, OVDE ste na pravoj adresi za sve vaše potrebe u vezi krovnih nosača!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja