рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet Lacetti SW (2005-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13256 Kategorija:

KROVNI NOSACI CHEVROLET LACETTI SW (2005-2009), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci za olaksan prevoz na vasem Chevrolet Lacetti SW

Nudimo vam rešenje koje će ispuniti sve vaše potrebe za sigurnim i efikasnim prevozom na vašem vozilu Chevrolet Lacetti SW. Naši krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Umesto da se brinete o ograničenom prostoru u vozilu ili o tome kako prevesti velike predmete, jednostavno montirajte naše krovne nosace i uživajte u udobnosti putovanja.

Nordrive SnapFit 1 – Kompletan set krovnih nosaca

Nordrive SnapFit 1 je kompletan set krovnih nosaca koji ce vam omoguciti da lako i brzo montirate krovnosace na vaše vozilo. Svi potrebni delovi su ukljuceni u set i spremni za ugradnju. Bez obzira na vrstu krova vozila ili prisustvo pričvrsnih tačaka, Nordrive krovni nosaci će se uklopiti i pružiti vam maksimalnu sigurnost i podršku. Ne morate se brinuti o kvalitetu jer svi naši krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat koji garantuje njihovu pouzdanost.

Idealni za krovne kofer, ski nosače ili nosače za bicikle

Krovni nosaci Chevrolet Lacetti SW (2005-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su neophodan deo opreme potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to da li planirate porodično putovanje, skijanje ili biciklizam, naši krovni nosaci če vam omogućiti da jednostavno i bezbedno transportujete sve što vam je potrebno. Spremite se za avanturu i ne brinite o prostoru u vozilu!

Teleskopske šipke za lakšu montažu

Šipke koje smo dizajnirali su teleskopske i izrađene od visokokvalitetnog čelika. To znači da se mogu prilagoditi šinama sa razmakom od 80cm do 111cm. Bez obzira na širinu vašeg vozila, naše krovne šape će savršeno prianjati na šine i pružiti vam optimalnu podršku. Da bismo zaštitili vaše krovne šine od ogrebotina, obložili smo krovne šape i čelični pojas sa EPDM gumom. Takođe, krovne šape imaju bezbednosne brave koje će dodatno osigurati vaš teret.

Sigurnost na prvom mestu

Vaša bezbednost nam je veoma važna. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i pridržavate se svih navedenih koraka. Obezbedili smo sve što vam je potrebno za sigurno korišćenje naših krovnih nosaca, ali je važno da se pridržavate svih preporuka i smernica. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Imajući ovo na umu, možete se opustiti i uživati u svom putovanju.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični profili za dugotrajnost i pouzdanost
  • Teleskopske šipke za jednostavnu prilagodbu širini vozila
  • Obložene EPDM gumom za zaštitu krovne šine
  • Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost

Nek vam naši krovni nosaci Chevrolet Lacetti SW (2005-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, olakšaju prevoz i omoguće nezaboravno iskustvo na putovanjima. Poručite ih odmah i spremite se za avanturu!

Pogledajte i ostale proizvode iz naše ponude da biste pronašli sve što vam je potrebno za udobno i sigurno putovanje. Obratite nam se sa poverenjem za sva dodatna pitanja i informacije.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja