рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Captiva (2011-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5931 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET CAPTIVA (2011-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, a Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za jednostavnu ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim varijantama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu visoku kvalitetu i pouzdanost.

Specifikacije:

  • Model: Chevrolet Captiva (2011-2015)
  • Tip: Alu šipke – Nordrive RailPro M
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Ove krovne nosače je lako montirati na vaše vozilo. Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma i imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje. Ovi profili ne samo da sprečavaju oštećenja, već i obezbeđuju sigurno prijanjanje krovnih nosača sa drugim dodacima kao što su nosači za skije ili bicikle.

Donji kanali na šipkama su posebno dizajnirani da omoguće jednostavno montiranje krovnih šipki na krovne šape, tako što se šape jednostavno navuku u kanale. Kada su šipke montirane, krajevi se mogu zaštititi gumenim poklopcima koje dobijate u setu. Krovne šape su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike i dizajnirane su tako da pruže maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. U sklopu seta dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, što dodatno osigurava vaše stvari.

Važno je napomenuti da ovaj model krovnih nosača odgovara vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače iznosi 112,5cm. Takođe, oni su izuzetno izdržljivi i mogu podneti maksimalnu nosivost od 100kg.

Pre nego što započnete sa montažom, pažljivo pročitajte uputstvo za montiranje koje dolazi u setu i proverite da li su svi potrebni delovi prisutni. Bezbednost je uvek na prvom mestu, pa se strogo pridržavajte svih bezbednosnih uputstava koja su takođe priložena u setu.

Ukoliko želite da se informišete više o ovom proizvodu, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvođača. Tamo možete pronaći sve dostupne krovne nosače u našoj ponudi.


Prednosti

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Jednostavna montaža
  • GS-TÜV sertifikat garantuje visok kvalitet i pouzdanost

Zgrabite svoj set krovnih nosača Chevrolet Captiva (2011-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M i iskoristite sve prednosti koje vam pruža. Ne propustite priliku da unapredite svoje putovanje i prevozite svoje stvari na siguran i praktičan način. Poručite ih odmah i pripremite se za nove avanture!

(Please note that this is a hypothetical product description and does not reflect actual features or benefits of the product. This content was created based on the given product information and is intended to showcase writing style and language use.)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja