рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW X5 (G05) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9033 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW X5 (G05) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Opis proizvoda

Krovni nosači BMW X5 (G05) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu čvrstoću i izdržljivost. Ovi krovni nosači se isporučuju kao kompletan set koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo.

Prednosti:

  • Lako montiranje: Krovni nosači dolaze sa kompletnim setom za montažu, tako da možete sami obaviti ugradnju bez potrebe za dodatnim alatima ili stručnom pomoći.
  • Visoka nosivost: Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, ovi krovni nosači su idealni za prevoz krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija.
  • Atraktivan dizajn: Aluminijumske šipke u crnoj boji sa niskim kačenjem na krovu automobila daju vašem vozilu modernu i ekskluzivnu notu.

Krovni nosači za sve vaše potrebe

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Sa setom krovnih nosača BMW X5 (G05) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark, možete lako i bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno za vaše avanture i putovanja. Bilo da idete na odmor sa porodicom, na vikend izlet ili na sportsko takmičenje, ovi krovni nosači će vam pružiti sigurnost i pouzdanost u prevozu vašeg tereta.

Sveobuhvatan set za montažu

Krovni nosači dolaze u kompletnom setu koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno za montažu se nalazi u ovom setu, tako da ne morate posebno da kupujete dodatne delove. Jednostavno sledite uputstva za montažu i za kratko vreme ćete imati svoje krovne nosače spremne za upotrebu.

Aerodinamične šipke za bolje performanse

Krovne šipke Airo Fix Dark su aerodinamičnog dizajna koje smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje. Ove aluminijumske šipke su izuzetno čvrste i izdržljive, pružajući vam sigurnost i stabilnost prilikom prevoza vašeg tereta. Hvatači (stope) su smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu vašeg automobila i smanjuje ukupnu visinu krovnih nosača.

Sigurnost na prvom mestu

Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU garantuju da su ovi krovni nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da ispunjavaju najviše standarde. Kvalitet i pouzdanost su od izuzetne važnosti kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vozila, zato se uvek možete osloniti na Cruz Airo Fix Dark krovne nosače.

Odluka je na vama!

Krovni nosači BMW X5 (G05) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su pravi izbor za sve koji traže kvalitet, pouzdanost i sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila. Sa atraktivnim dizajnom i lakoćom montaže, ovi krovni nosači će vam olakšati svakodnevne aktivnosti i omogućiti vam da uživate u svakoj vožnji.

Nemojte se dvoumiti, nabavite svoje Cruz Airo Fix Dark krovne nosače danas i uživajte u slobodi i fleksibilnosti koje vam pružaju!

Prednosti:

  • Lako montiranje
  • Visoka nosivost
  • Atraktivan dizajn

Napomena: Sve informacije o proizvodu preuzete su sa OXO MARKET-a.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja