рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 5 (F10) Sedan 4 vrata (2010-2017), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9082 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 5 (F10) SEDAN 4 VRATA (2010-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Prednosti krovni nosača koji savršeno odgovaraju vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, ovi krovni nosači su kompletan set koji je spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg automobila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke za krov, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, Cruz krovni nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Ovi nevjerojatni krovni nosači posjeduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU – što znači da su prošli stroge sigurnosne testove i obezbeđuju visok nivo bezbednosti za vaše prevozne potrebe. Ne samo da su kvalitetni i sigurni, već ih i naši stručnjaci besplatno montiraju za vas u našim maloprodajnim objektima. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu!

Krovni nosači – neizostavan dodatak za razne vrste prevoza

Krovni nosači predstavljaju esencijalni deo za montažu krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Uz krovni nosači, vaša putovanja će biti praktičnija i udobnija, bez obzira da li se radi o odlasku na odmor ili svakodnevnim aktivnostima.

Set krovnih nosača – sve što vam je potrebno za sigurno putovanje

Kada naručite ovaj set krovnih nosača, dobit ćete kompletan set koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set. Osim samih krovnih nosača, imate mogućnost dodatno naručiti bravice za zaključavanje nosača, mada one nisu neophodan deo za montažu. Ukoliko vaše vozilo ima fiksne tačke na krovu, ovaj nosač se šrafi direktno u krov.

Krovne šipke Airo Fix – vrhunski dizajn sa odličnim performansama

Krovne šipke Airo Fix su aerodinamične aluminijumske šipke koje se odlično uklapaju uz estetski izgled novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, a hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Njihova smanjena visina doprinosi poboljšanom izgledu vašeg automobila. Takođe, ove krovne šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i najbolje performanse u prigušivanju buke, što je posebno bitno prilikom vožnje na otvorenom putu. Postavljanje dodatne opreme na šipke, poput krovnih kofera, nosača bicikala ili ski nosača, je jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina ovih šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je čak 75kg. Molimo vas da pažljivo pročitate upustvo za montiranje krovnih šipki kako biste pravilno postavili nosač na vaše vozilo.

Krovni Kit za sigurno pričvršćivanje

Krovni Kit je poseban deo koji je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Ovaj set je dizajniran tako da odgovara tipu automobila za koji je naznačen. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika i garantuje pouzdanu i sigurnu montažu krovnih šipki.

Bezbednost na prvom mestu

Pre samog korišćenja ovih krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno kontaktirajte našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Specifikacije:

  • Komplet se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Zemlja porekla: Španija

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na ovom linku.

Pogledajte i našu kompletnu ponudu krovnih nosača na našem veb sajtu OVDE.

Prednosti krovni nosača:

  • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila
  • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU
  • Besplatna montaža krovn
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja