рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 5 (F10) Sedan 4 vrata (2010-2017), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9083 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 5 (F10) SEDAN 4 VRATA (2010-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Set za montažu krovnih nosača koji će vam olakšati prevoz

Krovni nosači su neophodno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, ovi nosači su spremni za montažu. Dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od vrste krova vašeg automobila, Cruz krovni nosači su pouzdani i pružaju sigurnost tokom transporta.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što ih čini pouzdanim izborom za vaše vozilo. Uz to, svaki kupac dobija besplatnu montažu krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima.

Krovni nosači – neophodan dodatak za vaše putovanje

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Zahvaljujući tim dodacima, možete unaprediti kapacitet za prevoz prtljaga i sportske opreme. Bez obzira na to da li planirate duži put ili samo jednodnevni izlet, ovaj set krovnih nosača će vam omogućiti da sve što vam je potrebno bezbedno i sigurno prevezete.

Krovni nosači BMW 5 (F10) Sedan 4 vrata (2010-2017) – Cruz Airo Fix Dark

Ovaj set krovnih nosača posebno je dizajniran za modele BMW 5 (F10) Sedan sa 4 vrata, proizvedene u periodu od 2010. do 2017. godine. Set se sastoji od 2 krovnih šipki i 4 krovnih hvatača (šapa-stopa).

Krovne šipke Cruz Airo Fix Dark su aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji, koje pružaju izuzetno nisku udobnost pri montaži na krov automobila. Njihov ekskluzivni dizajn savršeno se uklapa u estetiku novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od vrhunskog čelika, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike.

Visina hvatača (stopa) je smanjena kako bi se smanjila ukupna visina krovnog nosača i doprinela lepšem izgledu automobila. Cruz Airo Fix Dark šipke imaju izuzetno dobar koeficijent otpora vazduha i prigušuju buku tokom vožnje, što ih čini boljim izborom u odnosu na standardne krovne nosače. Dodatna oprema, kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili ski nosači, mogu se lako montirati zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovnih šipki.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Pre montaže, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste se sigurno i pravilno postavili nosač na vozilo.

Krovni Kit – Cruz 936-006

Krovni kit je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je specijalno dizajniran da se savršeno uklapa uz tip vozila za koji je namenjen. Izrađen od visokokvalitetnog čelika, krovni kit pruža dodatnu sigurnost i stabilnost tokom vožnje.

Pre montaže krovnog kita, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje kako biste pravilno pričvrstili šipke na vozilo.

Molimo vas da budete sigurni da su odabrani krovni nosači kompatibilni sa vašim automobilom. Ukoliko niste sigurni, uvek možete pozvati našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji, zemlji poznatoj po visokom kvalitetu automobilskih dodataka.

Zaključak

Ukoliko želite sigurno i efikasno prevoziti svoj prtljag, sportsku opremu ili druge predmete na krovu svog BMW 5 (F10) Sedan vozila sa 4 vrata, onda su Cruz Airo Fix Dark krovni nosači pravi izbor za vas. Njihov atraktivan dizajn, izdržljivost i velika nosivost čine ih pouzdanim partnerom za putovanja.

Samo pogledajte prednosti ovih krovni nosača:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
  • Sertifikovane od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima
  • Ekskluzivan dizajn u skladu sa estetskim izgledom novih modela vozila
  • Poboljšan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke
  • Preporučuju se bravice za zaključavanje kako bi osigurali vašu prtljagu
  • Izuzetno jednostavna montaža

Nabavite svoj set Cruz Airo Fix Dark krovnih nosača

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja