рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW 3 Touring E91 (2005-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13250 Kategorija:

KROVNI NOSACI BMW 3 TOURING E91 (2005-2012), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci BMW 3 Touring E91 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci su pouzdani i izdržljivi. Sa Nordrive SnapFit 1 nosacima, možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i čvrsto pričvršcćen na krov vašeg vozila.

Kvalitetan i praktičan dizajn

Nordrive krovni nosaci su dizajnirani sa vašim potrebama u vidu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosaci su sposobni da izdrže teže terete i pruže sigurnost tokom vožnje. Teleskopske šipke omogućavaju podešavanje dužine nosaca u skladu sa dimenzijama vašeg vozila.

Vrhunska sigurnost i pouzdanost

Kada je reč o prevozu tereta na krovu vozila, sigurnost je od velike važnosti. Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje da su nosaci prošli rigorozne sigurnosne testove. Možete biti potpuno sigurni da će vaš teret ostati stabilan i siguran tokom vožnje.

Jednostavna instalacija i upotreba

Nordrive krovni nosaci dolaze kao kompletan set, spreman za montažu na vaše vozilo. Uputstvo za montažu je jasno i jednostavno za praćenje, tako da ćete moći brzo i lako da ih postavite na krov vašeg vozila. Samo pratite korake u uputstvu i vaši krovni nosaci će biti spremni za upotrebu u kratkom vremenskom periodu.

Višenamenski nosaci za različite potrebe

Ovi krovni nosaci su idealni za prevoz različitih tipova tereta, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Bez obzira na to koji tip tereta želite da prenesete na krov vašeg vozila, Nordrive krovni nosaci će se pobrinuti da vaš teret bude sigurno pričvršcćen i da ne ometa vašu vožnju.

Povećajte kapacitet vašeg vozila

Kada putujete na duge udaljenosti ili imate potrebu da prenesete veći teret, Nordrive krovni nosaci su odlično rešenje . Oni vam omogućavaju da povećate ukupan kapacitet vašeg vozila, tako da možete poneti sve što vam je potrebno. Sa ovim krovim nosacima, nema potrebe da se odričete udobnosti i prostora u svom vozilu.

Zaključak

Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci su odličan izbor za vaše vozilo. Izdržljivi, sigurni i jednostavni za upotrebu, ovi nosaci će vam omogućiti da prenesete teret na krovu svog vozila sa potpunom sigurnošću. Bez obzira na to da li putujete na odmor ili vam je potreban nosac za bicikle tokom vikenda, Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci su tu da vam pomognu. Iskoristite njihovu praktičnost i višenamensku upotrebu da biste unapredili svoje iskustvo vožnje.

Prednosti:
– Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
– Sigurni i pouzdani tokom vožnje
– Jednostavna instalacija i upotreba

Nazovite nas danas i nabavite svoj set Nordrive SnapFit 1 krovnih nosača za BMW 3 Touring E91 (2005-2012)!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja