рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW 3 Touring E46 (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13253 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 3 TOURING E46 (1999-2005), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije:

  • Materijal: Čelični profil
  • Sertifikat: GS-TÜV
  • Namena: Montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle
  • Kompatibilnost: Vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda:

Sa krovni nosačima BMW 3 Touring E46 (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, možete biti sigurni da će vaša vožnja postati još praktičnija i udobnija. Ovi krovni nosači napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam izvanrednu snagu i izdržljivost. Uz Nordrive SnapFit 1, dobijate potpuni set krovni nosača koji su spremni za brzu i jednostavnu ugradnju.

Jedna od ključnih karakteristika ovih krovnih nosača je njihova kompatibilnost sa vozilima opremljenim standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. To vam omogućava da ih bez problema montirate na vaše vozilo i uživate u svim prednostima koje krovni nosači pružaju. Ovi nosači su dizajnirani za optimalnu sigurnost i stabilnost prilikom montaže krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Sama ugradnja krovnih nosača je veoma jednostavna. Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika mogu se prilagoditi šinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine imaju čelični pojas koji pruža izuzetno čvrsto prianjanje. Osim toga, krovne šape su obložene EPDM gumom kako bi se sprečilo oštećenje krovne šine. Bezbednosne brave na krovnim šapama obezbeđuju dodatnu sigurnost tokom vožnje.

Kada se radi o sigurnosti, Nordrive SnapFit 1 krovni nosači pružaju vam maksimalnu pouzdanost. Sertifikat GS-TÜV je potvrda da su ovi nosači prošli stroge sigurnosne testove i da su u skladu sa svim propisanim standardima. Možete biti sigurni da su ovi nosači bezbedni za korišćenje i da će vam pružiti sjajno iskustvo tokom vožnje.

Pre nego što izvršite montažu krovnih nosača, preporučujemo vam da pažljivo pročitate uputstva za montažu kako biste bili sigurni da sve činite ispravno. Takođe, obratite pažnju na bezbednosna uputstva kako biste sebe i druge učesnike u saobraćaju zaštitili od eventualnih neprijatnosti.

Ovi krovni nosači su neophodni dodatak za sve ljubitelje putovanja i avantura. Bez obzira da li idete na zimski odmor, letovanje ili jednostavno planirate vikend izlet, Nordrive SnapFit 1 će vam omogućiti da vam prtljag bude sigurno smešten na krovu vozila, oslobađajući vam prostor u unutrašnjosti automobila. Uživajte u vožnji bez brige o tome kako ćete sve spakovati.

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada od čeličnog profila
  • Jednostavna i brza instalacija
  • Kompatibilnost sa vozilima sa standardnim uzdužnim šinama
No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja