рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 3 (F30) Sedan 4 vrata (2012-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9104 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 3 (F30) SEDAN 4 VRATA (2012-2019), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

NAJVIŠI KVALITET I PRILAGOĐENOST VAŠIM POTREBAMA

  • Kompletan set krovnih nosača za vaš BMW 3 (F30) Sedan 4 vrata (2012-2019).

Krovni nosači za sve vaše potrebe

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji se savršeno uklapa u estetiku vašeg BMW-a 3 (F30) Sedan 4 vrata (2012-2019).

Bezbednost i kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje da su prošli rigorozne bezbednosne testove i da su visokog kvaliteta.

Besplatna montaža

Uz kupovinu ovih krovnih nosača dobijate besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će vam pružiti vrhunsku uslugu i pažljivo montirati krovne nosače na vaše vozilo.

Neophodni za vaše avanture

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz pomoć ovih nosača, moći ćete da ponesete sve što vam je potrebno za vaše avanture i putovanja, bez brige o nedostatku prostora u unutrašnjosti automobila.

Lako montiranje i prilagođavanje

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Krovni nosači su dizajnirani da se jednostavno i brzo montiraju na vaše vozilo.

Aerodinamično i estetsko rešenje

Krovne šipke Cruz Airo Fix su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna koji se savršeno uklapa u estetiku vašeg BMW-a 3 (F30) Sedan 4 vrata (2012-2019). Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, a hvatači (stope) su napravljeni od čelika visokog kvaliteta, sa poklopcima izdržljive ABS plastike.

Odličan koeficijent otpora vazduha i smanjenje buke

Krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha i pružaju poboljšano prigušivanje buke, što znači da ćete imati mirnu i udobnu vožnju čak i pri većim brzinama. Takođe, njihova niska visina doprinosi lepšem izgledu automobila.

Dodatna oprema jednostavno se montira

Postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača za bicikle i nosača za skije je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Samo postavite opremu u kanal i osigurajte je prema uputstvima proizvođača.

Sigurnost i pouzdanost

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je čak 75kg, što znači da možete bezbedno prevoziti sve svoje potrebne stvari na krovu svog vozila. Sigurna i pouzdana instalacija je zagarantovana.

Pažljivo pročitajte uputstva

Pre montaže krovnih nosača, pažljivo pročitajte uputstvo za montažu kako biste osigurali pravilno postavljanje i sigurnost vašeg vozila.

Krovni Kit – Krovnim šipkama do savršene montaže

Krovni kit Cruz 936-010 je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg vozila. Ovaj komplet je pažljivo dizajniran da se nenametljivo uklopi i savršeno odgovara vašem BMW-u 3 (F30) Sedan 4 vrata (2012-2019). Izrađen je od visokokvalitetnog čelika, što garantuje sigurnu i pouzdanu montažu.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost je naš prioritet. Pre montaže krovne šipke i krovnog kita, pažljivo pročitajte bezbednosno uputstvo kako biste se strogo pridržavali svih pravila i preporuka. Ako niste sigurni da su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

OBEZBEĐENA MONTAŽA

Set krovnih nosača će biti pažljivo montiran na vaš automobil u našim maloprodajnim objektima, gde dobijate vrhunsku uslugu i stručnost našeg tima.

OPREZ: Imitacije i lažni proizvodi

Budite oprezni pri kupovini krovih nosača. Nažalost, postoji mnogo imitacija i lažnih proizvoda na tržištu. Kupovinom od nas, dobijate samo originalne proizvode koji su prošli sve neophodne bezbednosne testove.

Zemlja porekla: Španija

Kupovinom ovih krovnih nos

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja