рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 3 (E91) Touring (2010-2012), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9100 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 3 (E91) TOURING (2010-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe

Krovni nosači su neophodni kada vam je potrebno dodatno mesto za prevoz tereta na vašem vozilu. Upravo zato vam predstavljamo krovne nosače za vaš BMW 3 (E91) Touring model između 2010-2012. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi nosači su čvrsti i izdržljivi.

Alu šipke za siguran prevoz

Krovni nosači Cruz Airo Fix su dizajnirani sa vašim potrebama na umu. Aerodinamične aluminijumske šipke, poznate kao “avionsko krilo”, se estetski uklapaju sa izgledom vašeg vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od izdržljive ABS plastike.

Jednostavna instalacija i sigurno korišćenje

Set za montažu krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim delovima, uključujući 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Možete biti sigurni da će nosači savršeno odgovarati vašem vozilu, jer su dizajnirani specifično za BMW 3 (E91) Touring model između 2010-2012.

Prednosti korišćenja krovnih nosača Cruz Airo Fix:

  • Estetski izgled: Alu šipke u skladu sa modernim dizajnom vozila.
  • Izdržljivost i sigurnost: Visokokvalitetni aluminijum i ABS plastika pružaju čvrstoću i izdržljivost.
  • Lako korišćenje: Kanal na šipkama olakšava montažu dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala ili skija.

Napomena:

Set krovnih nosača dolazi kompletno sa krovnim šipkama i hvatačima. Molimo vas da pročitate uputstva za montažu kako biste osigurali pravilnu instalaciju. Ako niste sigurni da li ovi nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zaključak

Krovni nosači BMW 3 (E91) Touring (2010-2012), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršen izbor za one koji žele da izvrše prevoz tereta na svom vozilu na siguran i efikasan način. Estetski privlačan izgled, izdržljivost i jednostavnost korišćenja čine ove nosače neophodnim dodatkom za vaš automobil. Ne oklevajte i obezbedite si krovne nosače koji će vam pružiti sigurnost i praktičnost u svakodnevnom životu.

Prednosti:

  • Estetski izgled
  • Izdržljivost i sigurnost
  • Lako korišćenje

Nabavite vaše krovne nosače danas i olakšajte svoj život!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja