рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW 1 5v (04-10), celicne sipke – G3 Pacific.Basic Steel 110

6.500 рсд

SKU: GTC11651 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 1 5v (04-10), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC.BASIC STEEL 110

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući izuzetnu trajnost i pouzdanost. G3 krovni nosači su kompletni setovi koji su spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat, što znači da su uspešno prošli sve neophodne testove i ispunjavaju najviše standarde bezbednosti.

Specifikacije:

  • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
  • Dužina šipki: 110cm
  • Maksimalna nosivost: 50kg

G3 Pacific.Basic Steel 110 krovni nosači – Pouzdanost i zaštita vašeg vozila

G3 Pacific.Basic Steel 110 krovni nosači su napravljeni od čelika visokog kvaliteta. Ovi nosači su dizajnirani da pruže sigurnost i zaštitu vašeg vozila prilikom prevoza tereta na krovu. Krajevi šipki poseduju posebne poklopce koji služe da zaštite krajeve od oštećenja, čime dodatno produžavaju vek trajanja nosača.

Ova konkretna verzija krovnih nosača je namenjena samo za vozila koja su opremljena sa ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina). Sastoji se od seta od 2 krovne šipke i 4 šape. Navedena cena se odnosi upravo na ovaj set.

Jednostavna montaža i upotreba

Montaža G3 Pacific.Basic Steel 110 krovnih nosača je veoma jednostavna. Sa samo nekoliko koraka, možete ih sigurno postaviti na krov svog automobila. Da bi osigurali bezbednost i tačnu instalaciju, preporučujemo da pažljivo pročitate Uputstva za Montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni.

Krovni nosači se fiksiraju na krovu automobila pomoću četiri krovnih šapa. Ono što je posebno povoljno prilikom kupovine krovnih nosača kod nas je besplatna montaža koju nudimo u našim maloprodajnim objektima.

Zaključak

Sve u svemu, G3 Pacific.Basic Steel 110 krovni nosači su odličan izbor za vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Izrađeni od visokokvalitetnog čelika, pružaju pouzdanost i zaštitu vašeg vozila. Sertifikovani su prema City Crash standardima i prošli su ISO/PAS testove. Sada možete bezbedno prevoziti svoje krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle uz pomoć ovih izdržljivih i sigurnih krovnih nosača.

Prednosti:

  • Izrađeni od visokokvalitetnog čelika
  • Pružaju pouzdanost i sigurnost
  • Jednostavna montaža
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja