рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi Q3 (II/F3) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9144 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI Q3 (II/F3) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Kompletan set krovnih nosača za vaš automobil

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla na vašem vozilu. Uz krovne nosače Audi Q3 (II/F3) 5 vrata (2018-) i aluminijumske šipke Cruz Airo Fix, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunski proizvod koji zadovoljava sve vaše potrebe za prevozom.

Vrhunski kvalitet i sertifikati sigurnosti

Svi Cruz krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Ovi krovni nosači poseduju važne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koji garantuju njihovu sigurnost i pouzdanost.

Jednostavna montaža i besplatna podrška

Kada kupujete krovne nosače Audi Q3 (II/F3) 5 vrata (2018-), u našim maloprodajnim objektima obezbeđujemo vam besplatnu montažu. Naš stručni tim će vam pomoći da postavite krovne nosače na vaš automobil na pravi način, bez ikakvih dodatnih troškova.

Prednosti krovnih nosača Audi Q3 (II/F3) 5 vrata (2018-) alu šipke – Cruz Airo Fix:

  • Atraktivan i ekskluzivan dizajn: Krovne šipke Airo Fix imaju moderan i estetski izgled koji se savršeno uklapa sa novim modelima vozila. Dizajnirane su da privlače pažnju i ističu se kvalitetom.
  • Izuzetno kvalitetni materijali: Krovne šipke su napravljene od visokokvalitetnog aluminijuma, dok su hvatači (stope) izrađeni od čelika. Ovi materijali garantuju dugotrajnost i otpornost na sve vremenske uslove.
  • Lako postavljanje dodatne opreme: Zbog kanala na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija postaje veoma jednostavno.

Krovni nosači Audi Q3 (II/F3) 5 vrata (2018-) alu šipke – Cruz Airo Fix su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na krovu automobila. Izuzetno su laki za montažu i pružaju visok nivo sigurnosti. Uz ove krovne nosače, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto pričvršćena i da će putovanja biti udobna i sigurna.

Tehničke specifikacije:

  • Dužina šipki: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita, kao i bezbednosna upustva koja su priložena uz proizvod. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa odgovarajućnošću ovih krovnih nosača za vaš automobil, slobodno nas pozovite. Naša tehnička podrška je tu da vam pruži sve potrebne informacije.

Za sve ljubitelje putovanja i avantura, krovni nosači Audi Q3 (II/F3) 5 vrata (2018-) alu šipke – Cruz Airo Fix su neophodan dodatak na vašem automobilu. Nabavite ih već danas i spremite se za nezaboravna putovanja i sigurno prevozite svu potrebnu opremu.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača


Prednosti:

  • Atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Izuzetno kvalitetni materijali
  • Lako postavljanje dodatne opreme

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija pruženih o samom proizvodu i ne prikazuje stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja