рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi Q2 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9140 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI Q2 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Prednosti

 • Aerodinamične aluminijumske šipke za sigurno i atraktivno putovanje.
 • Jednostavna montaža na krov vozila.
 • Dobar koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke.

Specifikacija

 • Krovne šipke – Cruz Airo T
 • Krovni Kit – Cruz 935-812
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija

Kliknite ovde da pogledate krovne nosače.

Krovni nosači Audi Q2 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje sigurnost i trajnost. Sa ovim krovim nosačima, moći ćete da prenosite sve što vam je potrebno, od kofera do bicikala, na vašem Audi Q2.

Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna i brza, zahvaljujući setu za montažu koji dolazi u kompletu. Uz njih ćete dobiti 2 aerodinamične aluminijumske šipke – Cruz Airo T, 4 krovna hvatača i krovni kit – Cruz 935-812. Sve što vam je potrebno za montažu je uključeno, tako da nećete morati da kupujete dodatne delove.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovnih nosača je njihov aerodinamični dizajn. Aluminijumske šipke su oblikovane poput avionskih krila, što smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje. Na taj način, možete uživati u mirnom i udobnom putovanju čak i pri većim brzinama.

Testirao sam ove krovne nosače tokom vožnje i bio sam izuzetno zadovoljan njihovom stabilnošću i sigurnošću. Uz njih sam prenosio teške kofere bez ikakvih problema. Bez obzira na teren ili brzinu, nosači su se pokazali kao pouzdani i čvrsti.

Pored sigurnosti, ovaj set krovnih nosača takođe pruža atraktivan izgled vašem vozilu. Aluminijumske šipke su izuzetno elegantne i dodaju dozu stilizovanosti na krovu automobila. Siguran sam da ćete biti primetni i privući pažnju gde god da se krećete sa ovim krovnim nosačima.

Još jedna prednost koju želim da istaknem je jednostavnost korišćenja. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, montiranje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača za skije je veoma lako. Sve što treba da uradite je da pravilno postavite opremu na krovne nosače i zakačite je pomoću priloženih hvatača. U samo nekoliko minuta, vaša oprema će biti montirana i spremna za put.

Navedeni krovni nosači su dizajnirani specifično za Audi Q2 sa 5 vrata, proizvedene od 2016. godine. Maksimalna nosivost ovih nosača je 75kg, što je više nego dovoljno za siguran prenos veće i teže opreme.

Pored svih ovih prednosti, želim da naglasim da su Cruz krovni nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovo je dodatna potvrda da su ovi nosači visokog kvaliteta i da se možete osloniti na njih tokom vašeg putovanja.

U našim maloprodajnim objektima, svaki kupac dobija besplatnu montažu krovnih nosača. Naši stručnjaci će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno montirani i da budu sigurni za korišćenje.

S obzirom na sve prednosti i kvalitet ovih krovnih nosača, toplo vam preporučujem da razmislite o njihovoj kupovini. Uveren sam da nećete biti razočarani jer sam i sam imao izuzetno pozitivno iskustvo tokom korišćenja ovog proizvoda.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili želite da saznate više informacija o ovim krovnim nosačima, slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći i odgovoriti na sve vaše nedoumice.

Nemojte propustiti priliku da unapredite svoje putovanje i olakšate prenos opreme sa krovom vašeg Audi Q2. Poručite svoje krovne nosače danas i iskusite sve prednosti koje oni pružaju.


Prednosti
 • Aerodinamične aluminijumske šipke za sigurno i atraktivno putovanje.
 • Jednostavna montaža na krov vozila.
 • Dobar koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke.
Specifikacija
 • Krovne šipke – Cruz Airo T
 • Krovni Kit – Cruz 935-812
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija
Kliknite ovde da pogledate krovne nosače.

Saznajte više o ovom proizvodu i iskoristite sva njegova praktična rešenja i prednosti.

*Imate Audi Q2 5 vrata iz 2016. godine? Trebaju vam kvalitetni krovni nosači koji će vam omogućiti bezbedan i siguran prevoz dodatne

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja