рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A6 (C6) Karavan (2005-2011), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9129 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A6 (C6) KARAVAN (2005-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Kompletan set krovni nosača za vaš Audi A6 (C6) Karavan!

Prednosti krovnih nosača

  • Jednostavna i sigurna montaža: Uz ovaj set dobijate sve što vam je potrebno za montažu krovih nosača. Sertifikovani nosači garantuju da će se čvrsto držati na vašem vozilu.
  • Kvalitetan materijal: Nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, zavisno od modela nosača. Možete biti sigurni da će izdržati svakodnevnu upotrebu i teret koji nosite na njima.
  • Estetski dizajn: Aluminijumske šipke u crnoj boji dodaju atraktivan i ekskluzivan izgled vašem automobilu. Uklapaju se sa estetikom novih modela vozila i pružaju vam sigurnost i stil u isto vreme.

Zašto su vam potrebni krovni nosači?

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaš automobil, koji vam omogućava da prenosite teret na krovu vozila. Bez obzira da li vam je potreban prostor za dodatni prtljag tokom putovanja, nosač za bicikle ili ski opremu, ovaj set krovni nosača će vam omogućiti da sve to sigurno prenesete na svoj automobil.

Specifikacije proizvoda

  • Krovne šipke – Cruz Airo Fix Dark: Ove aerodinamične aluminijumske šipke imaju niski profil i crnu boju (poput avionskog krila), što doprinosi estetici vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i pružaju odličan otpor vazduha i smanjenu buku prilikom vožnje. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Uputstva za montažu

  • Set se isporučuje sa svim potrebnim delovima za montažu. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita pre nego što započnete proces. Bezbednost je na prvom mestu, zato se strogo pridržavajte svih uputstava.

Bezbednost na prvom mestu

Pre nego što se odlučite za ovaj set krovni nosača, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva koja dolaze uz proizvod. Uvek vozite bezbedno i pridržavajte se pravila saobraćaja.

Pronađite pravi set krovni nosača za svoj Audi A6 (C6) Karavan!

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pronađite sve informacije o ovom setu krovnih nosača za svoj Audi A6 (C6) Karavan. Uz ovaj set dobijate besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima, tako da ne morate brinuti o procesu montiranja.

Naručite svoj set krovni nosača i uživajte u svim pogodnostima koje vam pruža. Imajte sigurnost, stil i prostor za sve vaše potrebe na putu. Ne propustite ovu sjajnu priliku i poručite svoje krovne nosače već danas!

Prednosti

  • Jednostavna i sigurna montaža
  • Kvalitetan materijal
  • Estetski dizajn
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja