рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A4 Karavan (2004-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5953 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A4 KARAVAN (2004-2008), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

FUNKCIONALNOST I STIL U JEDNOM SETU

Krovni nosači su neizostavan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, krovni nosači Nordrive su pravi izbor za vlasnike Audi A4 Karavan vozila između 2004. i 2008. godine. Ovi nosači su deo RailPro M serije i pružaju izvanrednu funkcionalnost i estetiku vašem vozilu.

LAKA MONTAŽA I SERTIFIKOVANI KVALITET

Kada se odlučite za Nordrive krovne nosače, dobijate kompletan set koji je spreman za instalaciju. Bez brige oko različitih verzija nosača, Nordrive je osmislio sveobuhvatan set koji odgovara tipu krova vašeg vozila. Verujte im, jer svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, simbol kvaliteta i sigurnosti.

SVEPRISUTNA UPOTREBA

Pored izuzetno kvalitetne izrade, Nordrive krovni nosači pružaju vam mogućnost da montirate krovne kofera, nosače za skije ili nosače za bicikle. Bez obzira na vašu potrebu, ovi nosači su pouzdan izbor.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I ČVRSTO DRŽANJE

Aluminijumske šipke nosača su pažljivo izrađene i eloksirane kako bi bile izdržljive i otporne na habanje. Uz šipke, dobijate i gumene profile koji sprečavaju klizanje i oštećenje tereta. Montaža je brza i jednostavna, uz mogućnost dodatnog izbora nosača za skije i nosača za bicikle. Dodatna prednost ovih nosača su i krovne šape koje se čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila, pružajući maksimalnu sigurnost i prianjanje.

SKLADAN DIZAJN I UPEČATLJIV IZGLED

Kada su u pitanju estetika i stil, Nordrive krovni nosači ne razočaravaju. Izrađene od visoko otporne kompozitne plastike, krovne šape su elegantnog dizajna i pružaju jedinstven izgled vašem vozilu. Osim toga, šape dolaze sa bezbednosnim bravama i setom ključeva kako biste bili sigurni da je vaš teret uvek zaštićen.

SPECIFIKACIJE

  • Kompatibilan sa Audi A4 Karavan (2004-2008)
  • RailPro M serija
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

PREDNOSTI

  • Jednostavna montaža i kompletno rešenje
  • Visokokvalitetna izrada
  • Bezbedan i siguran prevoz tereta

Sada je pravo vreme da unapredite svoje Audi A4 Karavan vozilo sa ovim vrhunskim krovim nosačima. Iskoristite sve njihove prednosti i uživajte u udobnosti i praktičnosti koju vam pružaju. Kupite Nordrive RailPro M krovne nosače odmah sa OXO MARKET i osigurajte siguran i efikasan prevoz svog tereta.

[Button: Kupi odmah]

Za dodatne informacije o proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda.

Pogledajte širok asortiman krovni nosača koje nudimo u našem prodavnicama.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja