рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A4 (B9) Karavan (2015-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9145 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A4 (B9) KARAVAN (2015-2019), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršen izbor za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači pružaju sigurno i pouzdano rešenje za montiranje dodatne opreme na vaš automobil. U zavisnosti od modela nosača, mogu biti napravljeni od aluminijuma ili čelika.

Set krovnih nosača – spreman za postavljanje

Naši krovni nosači se isporučuju kao kompletan set, potpuno spreman za montažu na vaše vozilo. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg automobila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvršćene tačke na krovu ili uzdužne šine odvojene od krova, mi imamo pravo rešenje za vas.

Sertifikovani kvalitet

Svi naši Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kvaliteta, kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ove sertifikate dobijaju samo proizvodi koji su prošli rigorozne testove u pogledu sigurnosti i kvaliteta. Kada kupite krovne nosače kod nas, dobijate ne samo vrhunski proizvod, već i besplatnu montažu.

Neophodan deo za prevoz dodatne opreme

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava montiranje krovnih kofera, nosača za skije, bicikala ili drugih vrsta opreme. Sa našim visokokvalitetnim krovim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti bezbedno i sigurno postavljena na krov vašeg automobila.

Pažljivo dizajnirane alu šipke

Krovne šipke Cruz Airo Fix su dizajnirane na studiran način, kako bi se estetski uklopile sa izgledom modernih vozila. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove aerodinamične šipke imaju niski profil, što smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje. Šipke su izrađene sa kanalom na gornjoj strani, što omogućava lako montiranje dodatne opreme.

Prednosti Cruz Airo Fix krovnih nosača:

 • Atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno slaže sa izgledom modernih vozila
 • Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma za dugotrajnost i sigurnost
 • Hvatači šipki smanjuju visinu nosača i poboljšavaju izgled vozila
 • Odličan koeficijent otpora vazduha i smanjena buka tokom vožnje
 • Jednostavno postavljanje dodatne opreme zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke

Set sadrži:

 • 2 krovne šipke
 • 4 krovna hvatača (šape-stope)

Montaža i dodatna oprema

Uz krovne nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, mada one nisu neophodne za montažu. Ukoliko imate vozilo sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama spojenim sa krovom, ovi krovni nosači su baš ono što vam treba.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost i sigurnost vaše opreme su nam veoma važni. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih nosača i krovnog kita i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ukoliko niste sigurni da li su ovi nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno pozovite našu tehničku podršku i mi ćemo vam rado pomoći.

O nama

Cruz je renomirani proizvođač krovnih nosača sa dugogodišnjim iskustvom. Naši proizvodi su renomirani širom sveta zbog svoje kvalitete i sigurnosti. Kada kupujete Cruz krovne nosače, možete biti sigurni da dobijate proizvod vrhunskog kvaliteta.

Povoljna ponuda

Ne propustite priliku da nabavite krovne nosače za svoj Audi A4 (B9) Karavan (2015-2019). Ovi aluminijumski nosači su izuzetno kvalitetni i estetski privlačni. Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, mogu podneti teret svih vaših potreba za prevozom.

Prednosti:

 • Atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno slaže sa izgledom vašeg Audi A4 (B9) Karavan (2015-2019)
 • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma za dugotrajnost i sigurnost
 • Jednostavna montaža i besplatna podrška
 • Mogućnost dodatne opreme i zaključavanje nosača

Nemojte propustiti ovu povoljnu ponudu i obezbedite sebi najkvalitetnije krovne nosače za vaš Audi A4 (B9) Karavan (2015-2019). Vaše putovanje će biti udobnije i sigurnije uz Cruz Airo Fix krovne nosače.

Poruči odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja