рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Audi A4 Avant (1995-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

11.400 рсд

SKU: GTC13247 Kategorija:

KROVNI NOSACI AUDI A4 AVANT (1995-2008), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Visokokvalitetni krovni nosaci za sve potrebe prevoza na vašem Audi A4 Avant vozilu

Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Nordrive krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem Audi A4 Avant vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost. Bezbednost pri prevozu vašeg prtljaga je na prvom mestu, zato se možete osloniti na Nordrive krovne nosace.

Sertifikovani i jednostavni za montažu

Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što potvrđuje njihovu pouzdanost i kvalitet. Montaža ovih krovnih nosača je jednostavna i možete je obaviti sami bez potrebe za dodatnom pomoći. Set je isporučen kao kompletan set spreman za ugradnju.

Prilagodljive i sigurne celicne sipke

Krovni nosaci Audi A4 Avant (1995-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, dolaze sa teleskopskim sipkama od visokokvalitetnog čelika. One su dizajnirane da se mogu prilagoditi šinama sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Kada montirate krovne sipke na krovne šine, one se savršeno priljubljuju zahvaljujući čeličnom pojasu koji garantuje čvrsto prianjanje. Također, čelični pojas je obložen EPDM gumom kako bi zaštitio krovne šine od mogućih ogrebotina. Dodatno, krovne sipke su opremljene sa bezbednosnim bravama koje će vam pružiti dodatnu sigurnost tokom vožnje.

Kompatibilnost i nosivost

Ovi krovni nosaci su kompatibilni samo sa vozilima koja su opremljena standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Proverite da li vaše vozilo ispunjava ovaj uslov pre nego što izvršite kupovinu. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da proverite da li su svi delovi iz seta na broju pre nego što krenete sa montažom.

Za sigurnost i bezbednost

Važno je da se pridržavate uputstava za montažu i bezbednosna pravila kako biste osigurali sigurnu upotrebu krovnih nosača. Pročitajte bezbednosna uputstva i strogo ih pratite. Vaša bezbednost i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju su od izuzetne važnosti.

Ne čekajte više! Sada je pravo vreme da svoj Audi A4 Avant opremite sa visokokvalitetnim krovnim nosacima. Izaberite Nordrive krovne nosace, jer u testiranju smo se uverili da su oni najbolji izbor za vaše potrebe.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični nosači
  • Sertifikovani od strane GS-TÜV
  • Jednostavna montaža

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija o proizvodu.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja