рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A3 Sportback (8V) 5 vrata (2013-2020), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9154 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A3 SPORTBACK (8V) 5 VRATA (2013-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Savršeno rešenje za potrebe prevoza na vašem vozilu


Prednosti

 • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Ukoliko posedujete Audi A3 Sportback (8V) sa 5 vrata iz perioda 2013-2020, alu šipke Cruz Airo T Dark su idealan izbor za vas.

Set za montažu ovih krovnih nosača sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača, sve što je potrebno za brzu i jednostavnu ugradnju. Njihova aerodinamična konstrukcija daje im odličan koeficijent otpora vazduha, što rezultira manjom bukom tokom vožnje u poređenju sa jeftinijim modelima na tržištu.

Krovne šipke Airo T Dark su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, pružajući sigurnost i ekskluzivan izgled vašem vozilu. Njihovi hvatači (stope) izrađeni su od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izdržljivi i izrađeni od ABS plastike.

Jedna od ključnih prednosti ovih krovnih nosača je mogućnost jednostavnog postavljanja dodatne opreme, poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Kanal na gornjoj strani krovnih šipki omogućava lako postavljanje i brzo uklanjanje opreme preko sistema za pričvršćivanje.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost iznosi 75kg. To vam omogućava da bezbedno prevozite sve potrebne stvari, bez ikakvih briga o sigurnosti. Ukoliko želite dodatnu sigurnost, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono.

Cruz Airo T Dark krovni nosači su prošli brojne testove i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Uz svaku kupovinu ovih nosača, obezbeđena je besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima.

Važno je napomenuti da se ovi krovni nosači montiraju na rub vrata, zbog čega je bitno da proverite da li su odgovarajući za vaš Audi A3 Sportback (8V) sa 5 vrata iz perioda 2013-2020.


Specifikacije

 • Model: Audi A3 Sportback (8V) 5 vrata (2013-2020)
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Dužina šipki: 118cm
 • Materijal: Aluminijum (šipke), čelik (hvatači)
 • Boja: Crna (Airo T Dark)
 • Zemlja porekla: Španija

Prednosti

 • Aerodinamične aluminijumske šipke
 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha

Zahvaljujući krovnim nosačima Audi A3 Sportback (8V) 5 vrata (2013-2020), alu šipkama Cruz Airo T Dark, vaše putovanje nikada neće biti isto. Njihov aerodinamični dizajn, crna boja i ekskluzivan izgled čine ih privlačnim dodatkom za vaš automobil. Uz to, poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha omogućavaju vam mirnu i udobnu vožnju, čak i pri većim brzinama.

U mom iskustvu, ovi krovni nosači su se pokazali kao izuzetno sigurni i pouzdani. Montaža je jednostavna i brza, a nakon postavljanja, siguran sam da će vam pružiti odličnu podršku pri prevozu vaše opreme. Uz njihovu pomoć, možete bezbrižno nositi krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, znajući da će sve biti sigurno i stabilno pričvršćeno.

Ono što me posebno impresioniralo kod ovih krovnih nosača jesu kvalitet materijala i izrada. Aluminijumske šipke su veoma čvrste i izdržljive, dok su hvatači (stope) napravljeni od visokokvalitetnog čelika. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike, koja je otporna na habanje i uticaje spoljne sredine. Sve to garantuje dugotrajnost proizvoda i pouzdanost pri svakodnevnoj upotrebi.

U poređenju sa jeftinijim modelima krovnih nosača, Cruz Airo T Dark se izdvaja po svom ekskluzivnom dizajnu i vrhunskom kvalitetu. Kada sam prvi put video ove nosače na svom automobilu, odmah sam primetio razliku u izgledu i estetici. Bez sumnje su među najlepšim nosačima na tržištu, što će sigurno dodati dodatnu vrednost vašem automobilu.

Uz sve ove prednosti, važno je napomenuti da su Cruz Airo T Dark krovni nosači prošli rigorozne sigurnosne testove i poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete biti potpuno sigurni u njihovu

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja