рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A3 (8V) Sedan 4 vrata (2013-2020), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9212 Kategorija:

Krovni nosači Audi A3 (8V) Sedan 4 vrata (2013-2020), alu šipke – Cruz Airo T

Set krovnih nosača za sigurno i praktično prevozivanje

Krovni nosači su vaša idealna rešenja za prevoz svih vaših potreba na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovaj set krovnih nosača dolazi kao kompletan set spreman za montažu. Dostupan je u različitim verzijama, prilagođenim za različite tipove automobila i krovnih konfiguracija.

Aerodinamične aluminijumske šipke za siguran i ekskluzivan dizajn

Krovne šipke Cruz Airo T su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, čime se garantuje sigurnost prilikom prevoza vaših tereta. Njihov atraktivan i ekskluzivan dizajn čini da vaš automobil izgleda još privlačnije. Ove šipke imaju aerodinamičan oblik, sličan avionskom krilu, koji smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje.

Jednostavna i brza montaža na krov vašeg vozila

Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Dovoljno je slediti uputstvo za montažu koje dolazi uz proizvod, a za samo nekoliko koraka, možete imati stabilan i siguran nosač na krovu svog automobila.

Višenamenski nosač za različite vrste tereta

Sa ovim krovnim nosačem, možete prevoziti različite vrste tereta, kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili ski nosači. Zahvaljujući kanalima na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme je veoma lako i praktično.

Maksimalna nosivost i sigurnost

Dužina krovne šipke je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. To znači da možete prevoziti veće terete sa sigurnošću, bez brige o stabilnosti nosača.

Sertifikovani proizvod za vašu sigurnost

Svi Cruz krovni nosači dolaze sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da možete biti sigurni u pouzdanost i sigurnost ovog proizvoda.

Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Kao dodatnu pogodnost za naše kupce, nudimo besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno montirani i spremni za korišćenje.

Neophodan dodatak za vaš automobil

Krovni nosači su neophodan dodatak za prevoz svih vrsta tereta na vašem automobilu. Bilo da planirate putovanje sa porodicom, avanturu na biciklima ili skijaški odmor, ovaj set krovnih nosača će vam omogućiti praktičan i siguran prevoz vaših potreba.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn za smanjen otpor vazduha i buku tokom vožnje
  • Jednostavna i brza montaža na krovu vozila
  • Višenamenski nosač za različite vrste tereta

Započnite svoj avanturistički stil života sa krovnim nosačima Audi A3 (8V) Sedan 4 vrata (2013-2020), alu šipkama – Cruz Airo T!

Napomena: Cene i dostupnost proizvoda se mogu promeniti. Molimo vas da posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste se informisali o trenutnim informacijama.

Za naručivanje ili više informacija, kontaktirajte nas na brojeve telefona: 021/442-954 ili 021/6339-223.

JPEG image

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja