рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A3 (8P) 3 vrata (2003-2013), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9209 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A3 (8P) 3 VRATA (2003-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Set za montažu krovnih nosača za potpunu sigurnost

Kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vašeg vozila, ne želite da preuzimate rizik. Zato su tu krovni nosači Audi A3 (8P) 3 vrata (2003-2013) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo T Dark. Poverenje u kvalitet izrade i bezbednost koju pružaju ovi nosači je neupitno.

Kvalitetni i sigurni krovni nosači za vaš Audi A3

Cruz krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila. Ova verzija nosača je posebno namenjena Audi A3 modelima sa 3 vratima, proizvedenim u periodu od 2003. do 2013. godine. Naši nosači su pažljivo dizajnirani sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koji garantuju kvalitet i bezbednost proizvoda.

Jednostavna montaža i veoma korisni dodaci

Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za instalaciju. Uz njih dobijate krovne šipke – Cruz Airo T Dark, aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji koje će dodatno doprineti atraktivnom izgledu vašeg vozila. Montaža je brza i jednostavna, a uz set dobijate sve potrebne delove.

Višestruka namena i neophodni za vaše avanture

Krovni nosači su neophodan deo kada želite da prevezete krovne kofere, ski opremu ili bicikle. Sa Cruz krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaš teret biti dobro pričvršćen i da ćete stići na željenu destinaciju bez problema.

Prednosti:

  • Sigurnost – Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje da su proizvod bezbedan za upotrebu.
  • Kvalitetan dizajn – Aluminijumske šipke Airo T Dark sa svojim atraktivnim izgledom doprinose ekskluzivnosti vašeg vozila.
  • Jednostavna montaža – Set dolazi sa svim potrebnim delovima za brzu i laku instalaciju.

Sada je pravo vreme da osigurate vaše putovanje i olakšate prevoz tereta na krovu svog vozila. Nabavite krovne nosače Audi A3 (8P) 3 vrata (2003-2013) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo T Dark i uživajte u bezbednosti i praktičnosti koje ovi nosači pružaju.

Za dodatna pitanja i podršku, možete nas kontaktirati na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim će vam rado pomoći. Poručite svoje krovne nosače već danas i obezbedite siguran put i udobno putovanje.

Molimo vas da posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više detalja i pregledali našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja