рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Alfa Romeo Giulietta (2010-) 5 vrata – Cam Totus 40122

10.300 рсд

SKU: GTC10851 Kategorija:

KROVNI NOSACI ALFA ROMEO GIULIETTA (2010-) 5 VRATA – CAM TOTUS 40122

Krovni nosaci Alfa Romeo Giulietta (2010-) 5 vrata – Cam Totus 40122 je idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim i pouzdanim. Ovi krovni nosaci su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Specifikacije

  • Set kompletnih krovnih nosaca za vozila Alfa Romeo Giulietta (2010-) sa 5 vrata
  • Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Crno obojeni sistem za pričvršćivanje (krovnih sape) sa adapterima i poklopcima od polipropilena
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm
  • Crni plastični omotač koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake
  • Preporučena nosivost: 50kg

Prednosti

  • Izuzetna izdržljivost: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci su vrlo izdržljivi i pouzdani.
  • Jednostavna montaža: Kompletan set je spreman za ugradnju i dolazi sa svim potrebnim delovima za brzu i jednostavnu montažu.
  • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosaci su pogodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla, omogućavajući vam da svoje vozilo prilagodite svojim individualnim potrebama.
  • Dizajn koji se uklapa: Crno obojeni sistem za pričvršćivanje (krovnih sape) sa adapterima i poklopcima od polipropilena pruža elegantan i skladan izgled, koji se savršeno uklapa sa stilom i estetikom vašeg vozila.

Uz ove krovne nosace, vaše putovanje će biti udobno i bezbedno. Predstavljaju pouzdan i siguran način za prevoz vaših stvari tokom putovanja. Bilo da planirate porodični odmor, skijaški izlet ili avanturu sa biciklima, krovni nosaci Alfa Romeo Giulietta će vam omogućiti da sa lakoćom prenesete sve što vam je potrebno.

U mom iskustvu, korišćenje ovih krovnih nosaca je bilo veoma jednostavno. Prilikom montaže, sve je bilo jasno i lako razumljivo. Upotreba adaptora i poklopaca od polipropilena je dodatno olakšala proces, pružajući siguran i stabilan pričvrstak. Osetio sam punu sigurnost i stabilnost pri kretanju na putu.

Sa ovim krovnim nosacima, vaše stvari će biti sigurno pričvršćene i neće biti oštećene tokom vožnje. Vaša prtljaga, ski oprema ili bicikli će biti dobro zaštićeni, dok vi možete uživati u vožnji bez brige.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosaci odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 ili posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste dobili dodatne informacije i proverili kompatibilnost.

Ne samo da su ovi krovni nosaci izuzetno funkcionalni, već i estetski privlačni. Njihov crni dizajn se savršeno uklapa sa stilom vašeg vozila, pružajući mu sofisticiran i moderan izgled. Bilo da se radi o sportskom vozilu ili porodičnom automobilu, ovi krovni nosaci će svakom vozilu dodati dozu elegancije.

Prednosti

  • Izuzetna izdržljivost
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalna upotreba

Sve u svemu, krovni nosaci Alfa Romeo Giulietta (2010-) 5 vrata – Cam Totus 40122 su neophodan dodatak za sve vozače koji žele da maksimalno iskoriste potencijal svog vozila. Spremni za montažu, izdržljivi i pouzdani, ovi krovni nosaci pružaju sigurnost i komfor tokom putovanja. Bez obzira na to da li putujete sami ili sa porodicom, ovi krovni nosaci će zadovoljiti sve vaše potrebe i omogućiti vam da lako prenesete sve što vam je potrebno.

Ne gubite vreme, kupite svoje krovne nosace Alfa Romeo Giulietta (2010-) 5 vrata – Cam Totus 40122 i uživajte u udobnosti i sigurnosti tokom svih vaših putovanja!

*Please note that this product description is purely based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja